Οι προσωπικοί στόχοι του Νιώπα, και η απάντηση του Παπαδόπουλου

Με φερόμενη δήλωσή του –την οποία αργότερα διέψευσε- ο ιδιοκτήτης του Αιγινιακού εμφανιζόταν να προκαλεί τον Πιερικό, με τον πρόεδρο του τελευταίου να απαντάει σε ανάλογο ύφος.
cfoot2

Αρχικά, ο «ισχυρός άνδρας» των κυανόλευκων, Γιαννης Νιώπας φέρεται να δήλωσε σε τοπική ιστοσελίδα: «Θέλω να είμαι τουλάχιστον ένα πόντο πάνω από τον Πιερικό». Όπως είναι φυσικό, τα φερόμενα ως λεγόμενά του, δημιούργησαν αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, αφού από το... πουθενά ξεκίνησε «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Κληθείς να απαντήσει στην εν λόγω δήλωση, ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, τόνισε στο «Pieriasport»: «Τι να σχολιάσω. Ο Πιερικός είναι η μεγάλη ομάδα της Πιερίας. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Πάντως για τη δήλωση του Γιάννη Νιώπα έχω να πώ ότι όποιος ξαναπεί χωριάτη και κομπλεξικό τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού, θα έχει να κάνει μαζί μου».
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Γιάννης Νώπας επέστρεψε με νέα διευκρινιστική δήλωση στο ίδιο Μέσο, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε έκανε την αρχική του τοποθέτηση.
«Ουδέποτε δεν έκανα τη συγκεκριμένη δήλωση που παίζεται στο διαδίκτυο. Μου έγινε ερώτηση για το πόσο μακριά φτάνουν οι στόχοι του Αιγινιακού φέτος και είπα πώς θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε απο εκεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή με ρώτησε κάποιος για το άν βλέπω και τον Πιερικό στην τετράδα κι εγώ χαριτολογώντας είπα ότι το εύχομαι και το πιστεύω και μακάρι άν μπορούμε να είμαστε έναν βαθμό επάνω του εμείς. Αυτό δεν αποτελεί δήλωση εναντίον της ομάδας της περιοχής μας σε καμία περίπτωση. Και σίγουρα ούτε θέλω, ούτε έχω διάθεση να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με τον Πιερικό και τους ανθρώπους του. Ούτε με τον Βατανιακό, ούτε και με καμία ομάδα γενικότερα».

2 σχόλια:

  1. to paizoun tigrhs kai meta ginonte gatakia.. PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI TWRA EXETE NA KANETE MAZI MAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομπλεξικός ο Αιγινιώτης πρόεδρος. Το είπε και το άκουσαν όλοι όσοι ήταν παρόντες. Κατόπιν σαν κότα λυράτη κάνει κωλοτούμπα και αναιρεί αυτά που είπε για τον Πιερικό. Τουλάχιστον πήρε ακαριαία την απάντηση από τον πρόεδρο του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!