ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ (15:00) *PREGAME*

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ (15:00)
Γήπεδο: "ΓΣ Δόξα Δράμας"
Προϊστορία: 2-2-0 (Τελευταία δεκαετία)
Διαιτητής: Γιώργος Μαστάκας (Μακεδονίας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (13η): 
Επιτακτική ανάγκη το «τρίποντο» για τη Δόξα Δράμας στη σημερινή αναμέτρηση, όπου δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους, έχουν κερδίσει μόλις μια φορά φέτος και γενικά παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα προβληματική εικόνα στα παιχνίδια τους. Στην αποστολή σήμερα και ο Στεργιανός (ΑΜ 8/0), ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά συμπεριλήφθηκε για να βοηθήσει όσο μπορεί. Μεσοβδόμαδα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση ο πρόεδρος της Δόξας, Σταύρος Δαϊλάκης, που προσπάθησε να «ντοπάρει» τους παίκτες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τη Δόξα Δράμας με 1-0 από τον Εθνικό Γαζώρου.

Στατιστικό: Δε σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια η Δόξα Δράμας.

Απουσίες (7): Ανέτοιμος ο Περπερίδης (ΑΜ 3/0), τραυματίες οι Μουρατίδης (ΜΕ 0/0), Λιαπάκης (ΜΕ 8/0), Μπουτζίκος (ΑΜ 6/0), Διαμαντόπουλος (ΜΕ 7/1), Μουδούρογλου (ΜΕ 8/0) και Μπαλής (ΑΜ 0/0).

Αποστολή: Δαύκος, Μένκα, Στεργιανός, Μπέκα, Κυριακίδης, Περσίδης, Γελαδάρης, Μιλένκοβιτς, Θεοδωρέλης, Κίκοφ, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Στόικος, Σιάμπος, Κανετίδης, Τουνγκελίδης, Χατζηλιάδης, Κάσσος, Χιντασέλι, Ετόφ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (10ος): Σε δεύτερη μοίρα περνάει η σημερινή αναμέτρηση για τον Πιερικό, που 
αντιμετωπίζει ένα βουνό προβλημάτων. Οι παίκτες έκαναν αποχή στην προπόνηση της Τετάρτης, θέλοντας να στείλουν μηνύματα, επέστρεψαν την Πέμπτη, αλλά το κλίμα δεν είναι καλό. Ήδη έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν οι Λαμπάκης, Ιασωνίδης, Στεφανίδης και Σερέτης, με το κύμα φυγών να αναμένεται ατελείωτο τις επόμενες ημέρες. Μέσα σ’ όλα αυτά, όσοι μπαίνουν στο χορτάρι τιμούν τη φανέλα, διότι ο Πιερικός προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Βατανιακό και Νίκη Βόλου.
Για το δεύτερο «διπλό» ο Πιερικός
Προηγούμενο ματς: Σπουδαία εντός έδρας επικράτηση για τον Πιερικό με 2-1 επί της Νίκης Βόλου.

Στατιστικό: Από 3/5 εκτός έδρας Over 2,5 προέρχεται ο Πιερικός ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Κρουσταλέλης (ΑΜ 7/0), Μπρίτο (ΜΕ 3/0) και Λαζαρίδης (ΑΜ 0/0).

Αποστολή: Παπατολίκας, Πατσιογεώργος, Νίκου, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς Χ., Ιορδανίδης Γ., Ιορδανίδης Ν., Καθάριος, Αθανασίου, Μιχαηλίδης, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Ίτσιος, Τσιρλίδης, Μανίκας, Κέρι, Παπαδόπουλος Σ.


Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Παπατολίκας, Νίκου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Αποστολίδης, Ίτσιος, Ιορδανίδης, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Μανίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!