Κώστας Παπαδόπουλος στο PierikosNews: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Στο PierikosNews μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος μετα την 'άτυχη' και άδικη ήττα της ομάδας στην Καρδίτσα.


''Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Αντί για 1-4 το αποτέλεσμα ήταν ήττα για την ομάδα μας. Μια ήττα εντελώς άδικη και κόντρα στην εικόνα των δυο ομάδων. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν επιτρέπεται να χάνονται, είχαμε δοκάρι, χάσαμε πέναλτι, βρεθήκαμε απέναντι σε ενα καταπληκτικό αλλά και τυχερό τερματοφύλακα. Τι να λέμε τώρα, αυτό που μετράει είναι ότι εν τέλει ηττηθήκαμε. Δεχθήκαμε άψογη φιλοξενία απο την ΠΑΕ της Καρδίτας και τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Παλάσκα Μανώλη, και ταυτόχρονα δέχθηκαν πολύ ξύλο οι ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς δυστυχώς την διαιτητική προστασία απο ένα κατά τα λοιπά καλό και ικανό διαιτητή που ατύχησε μόνο πειθαρχικά. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν παικταράδες και παλικάρια, αλλά άτυχοι. Κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και αν ήμασταν λιγότερο επιπόλαιοι και περισσότερο προσεκτικοί θα γυρίζαμε με τη νίκη απο την Καρδίτσα. Ο κόσμος του Πικρικού να δει την εικόνα του παιχνιδιού και την προσπάθεια των παιδιών. Ότι μας στέρησε σήμερα η τύχη θα μας το δώσει σε αλλά παιχνίδια. Συνεχίζουμε δυνατά, και να είστε βέβαιοι ότι θα ανέβουμε στην βαθμολογική κλίμακα.''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!