Θεοδοσιάδης: Παιχνίδι με δυο όψεις

Τι είπαν μετά την ισοπαλία στις Σέρρες ανάμεσα στον Γάζωρο και τον Πιερικό οι Νίκος Θεοδοσιάδης και Παύλος Καθάριος 

Η συνέντευξη τύπου αναλυτικά από το παιχνίδι των Σερρών:
Νίκος Θεοδοσιάδης (Βοηθός Προπονητή Πιερικού):«Ξέραμε ερχόμενοι στις Σέρρες ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της είναι αήττητη. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι, και δεν δώσαμε δικαίωμα να μας απειλήσει σε καμιά στιγμή. Σε αντίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ είπαμε στα παιδιά ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να μπορέσουμε να κρατήσουμε μπάλες, να βρούμε σωστό τρόπο στην επίθεση, δεν είχαμε ηρεμία, είχαμε πολλές λάθος επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στον Εθνικό Γαζώρου να το εκμεταλλευτεί. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε πολύ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Να ευχηθώ στον κύριο Κατσαβάκη και στην ομάδα του Εθνικού να έχει καλή συνέχεια. Εμείς έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Θα συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις για να βελτιωθούμε στους τομείς που θέλουμε και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.»
Παύλος Καθάριος (Παίκτης Πιερικού): «Θεωρώ ότι η ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Όσον αφορά το ημίχρονο περιορίσαμε όσο μπορούσαμε την αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο, επειδή ο Γάζωρος έπαιζε στην έδρα του, ανέβηκε αγωνιστικά και μας πίεσε κατά κάποιο τρόπο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι αυτό τελείωσε για εμάς και τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα και πάμε για να πάρουμε τους 3εις βαθμούς. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Γαζώρου και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!