Βροχή παραιτήσεων..Παραίτηση και του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ




<<Πρός τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός
Προς τους καλούς και αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας

Κύριε Κώστα Παπαδόπουλε, αγαπητοί φίλοι της ιστορικής ομάδας μας, του Πιερικού.

Έκανα μια προσπάθεια στην αρχή της χρονιάς με τις λιγοστές δυνάμεις που έχω στη διάθεση μου, να βοηθήσω την ομάδα μας να κρατηθεί ζωντανή και να μην χαθεί σε βάλτους ντροπής και απαξίωσης.
Η προηγούμενη χρονιά ήταν ντροπιαστική και δυσφημιστική για ένα σύλλογο της εμβέλειας και της δυναμικής του πάλαι ποτέ κραταιού ιστορικού Πιερικού.
Ο μόνος λόγος να μην ξανασυρθεί σε ανάλογες καταστάσεις η ομάδα μας.

Συστρατεύτηκα οικειοθελώς και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο και ζήτησα στη συγκέντρωση της Εκάβης να γίνουν ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, ξεκινώντας απο τον προπονητή και το επιτελείο του και στη συνέχεια απο τα πρόσωπα που κινούνταν γύρω απο την λειτουργία της ομάδας.

Δεν εισακούσθηκα άν και αρχικά ήταν άλλες οι διαβεβαιώσεις που πήρα τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που πήδηξαν απο νωρίς απο το καράβι. 
Απλά η διαφορά με εμένα ήταν πως δεν είπα να φύγει ο Φοιρός και να έρθει εκείνος ή ο άλλος. 
Δε με ενδιέφερε ποιος θα ερχόταν,απλά ήθελα να φύγει όποιος είχε σχέση με το ολίσθημα της περσινής περιόδου.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως κάποιοι ίσως ήθελαν και πήγαν όπως κάποιοι άλλοι παρακαλούσαν να πάνε.
Πρόεδρε...
Στεναχωριέμαι που είναι έτσι πλέον τα πράγματα αλλά δε μπορώ να συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σου. Όσο βρισκόμουν, αυτό το λίγο. Ξέρω ότι αγαπάς τον Πιερικό αλλά θα πρέπει να βρείς και τον τρόπο να το δείξεις γιατί με τον τρόπο που λειτουργείς, προσωπικά πιστεύω πως φαίνεται το αντίθετο.
Ο Πιερικός είναι μεγάλος σύλλογος και θα βρεί κάποια στιγμή το δρόμο του.

Γνωστοποιώ και καταθέτω απο εδώ την παραίτηση μου απο το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και καλό κουράγιο και δύναμη στο ΔΣ. του συλλόγου στο οποίο δεν επιθυμώ πλέον να μετέχω>>

Μπάμπης Πεΐδης
Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
Αθλητικογράφος

Υ.Γ. Πιστεύω ότι με 8-10 παίκτες αξίας τους οποίους κοστολογώ περίπου 150.000 ευρώ το χρόνο και με άλλους 15 παίκτες απο την περιοχή μας με άλλα τόσα χρήματα αλλά χωρίς πρόσθετα έξοδα, η ομάδα θα είχε την ίδια και ακόμη καλύτερη πορεία. τον πρώτο χρόνο.
Τον δεύτερο θα ήταν στη μέση της βαθμολογίας και τον τρίτο θα έβγαινε κατηγορία ή κι άν δεν έβγαινε, θα έπαιζε σαν Πιερικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!