Κώστας Παπαδόπουλος: ''Δεν υπάρχει Ζιώγας, συνεχίζουμε με Θεοδοσιάδη και βλέπουμε''

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος δίνει το δικό του ''στίγμα'' για οσα ακούστηκαν της τελευταίες ώρες για τα 'τεχνικά' ζητήματα του Πιερικού.

Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα όπως π.χ Ζιώγα,Ζαλίκα και Μπίλη. Όμως τέτοια ζητήματα σύμφωνα με τον πρόεδρο δεν υπάρχουν και έτσι όπως είπε και στο PierikosNews ''Συνεχίζουμε με προπονητή τον Θεοδοσιάδη, γυμναστή Δαρδανελιώτη και Τερματοφυλάκων τον Συμεωνίδη, και στην πορεία βλέπουμε....''


Αλλαγές και στο αρχικό σχήμα.

Στα αγωνιστικά του Πιερικού πάντως ο προπονητής πλέον, Νίκος Θεοδοσιάδης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για τον τοπικό ''αγώνα'' της Δευτέρας με τον Βατανιακό, ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές πάντως όσον αφορά το βασικό σχήμα, καθώς κάποια πράγματα που είδαμε στον αγώνα της Κυριακής, ιδικά πίσω απο το κέντρο ήταν απελπιστικά άσχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!