Ασθενείς τα αδέρφια Ιορδανίδηδες

Πέντε ματς εντός και μόνο δυο έξοδοι για τους μελανόλευκους ως το φινάλε του πρώτου γύρου. Ενοχλήσεις για Νίκο Ιορδανίδη. 

Σαν επιστέγασμα των προηγούμενων επιτυχιών με Καβάλα και Καλλονή, αλλά και την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους (χάθηκαν ευκαιρίες για το διπλό), κρατούν στον Πιερικό την ισοπαλία της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καθίζηση, με την αλλαγή του Γιώργου Ιορδανίδη (ξεκίνησε με πυρετό) να αποσυντονίζει στα χαφ τους μελανόλευκους. Πλέον, η ομάδα της Κατερίνης προετοιμάζεται για το νέο εκτός έδρας αγώνα, με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή.
Κορωνίδα της επιτυχίας το… σπίτι
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη συνέχεια το πρόγραμμα «στρώνει» για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού, που θα δώσει πέντε ματς εντός ως το φινάλε του πρώτου γύρου και μόλις ένα εκτός (με τη Δόξα Δράμας)! Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια στην Πιερία είναι με Αναγέννηση Γιαννιτσών, Βατανιακό, Τύρναβο, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα και από τη συγκομιδή σε αυτά θα φανεί τι… ψάρια «πιάνει» ο Πιερικός και αν μπορεί να «χτυπήσει» τετράδα, πριν την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο.
Υπέρηχο ο Ν. Ιορδανίδης
Την ίδια στιγμή, άτυχος στάθηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Νίκος Ιορδανίδης (φωτό). Ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε στο δικέφαλο και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε υπέρηχο, για να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για θλάση, τράβηγμα ή κάτι πιο ήπιο και το πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. 

Θεόφιλος Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!