Ούτε τώρα ο Μπρίτο, πανέτοιμος ο Ιορδανίδης

Για μια ακόμη αγωνιστική δράση ο Βισίνιους Μπρίτο κόπηκε απο την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Νίκη Βόλου.

Ο Μπρίτο μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι αλλά η ''γκίνια'' του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή άρχισε απο πολύ νωρίς καθώς στα φιλικά του Αυγούστου τραυματιζόταν πολύ συχνά. Ξέρουμε οτι πρόκειται για έναν παίκτη ''κλειδί'' για την ομάδα του Πιερικού, ιδικά την συγκεκριμένη περίοδο, αλλά ο ίδιος επαναλαμβάνει τους τραυματισμούς του, ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν το μισό πρωτάθλημα. Έτσι έγινε και χθες, καθώς το τεχνικό τιμ του Πιερικού τον περίμενε για να μάθει αν είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής, ο ίδιος όμως μετά την προπόνηση αισθάνθηκε πάλι πόνους στο σημείο των επαναλαμβανώμενων τραυματισμών του και έτσι κόπηκε για μια ακόμη φορά.

Πανέτοιμος ο Ν.Ιορδανίδης

Απο την άλλη πανέτοιμος είναι ο Νίκος Ιορδανίδης, οπού μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα. Έχει αποκτήσει ψυχολογία και δύναμη και περιμένει επιτέλους το δικό του ντεμπούτο μετά απο πολύ καιρό.

Άλλα προβλήματα για την Κυριακάτικη αναμέτρηση δεν υπάρχουν στους ''Μελανόλευκους''.


Γιώργος Σιδηρόπουλος

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!