Μανίκα...εσύ σούπερ σταρ!

Ο Πιερικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Κατερίνης, επικρατώντας, ως τυπικά φιλοξενούμενος τον Βατανιακό 2-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μελανόλευκους» ήταν ο Μανίκας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα, σε κρίσιμα σημεία του πρώτου μέρους. Αρχικά, στο 5’ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα του Βατανιακού, Βλάχου και πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με πλασέ, νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων για το 2-0.
Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε… άρδην. Αρχικά, ο Κυπαρίσσης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 48’ δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά. Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα, έφερε την… αντεπίθεση του Βατανιακού, ο οποίος μείωσε στο 54’ με την κεφαλιά του Κωτσιόπουλου, ενώ είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 69’ ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Αθανασίου πάνω στην γραμμή έδιωξε το σουτ του Γιαννούλη.
Έτσι, ο Πιερικός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 9 βαθμούς, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας δύο πόντους περισσότερους από τη Δόξα Δράμας.
Βατανιακός: Βλάχος, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντάμης, Γιαξής, Λαζαρίδης, Κουλίδης, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.
Πιερικός: Παπατολίκας, Νίκου, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Ιορδανίδης, Μανίκας, Κέρη, Αθανασίου, Παπατόλιος.

7 σχόλια:

  1. Μπορεί να κερδίσαμε αλλα υπάρχουν ακομα καποια θεματα. Παλι καλα ηταν ο Μανικας και σκοραρε γιατι κανεις αλλος δεν θα μπορουσε να το κανει μπροστα. Πονάνε πολυ απο πισω εως και μπροστα! τουλάχιστον 3 βασικές αλλαγές στον 2ο γυρο! Η ομαδα του Πιερικού δεν γίνετε να βγει τουλαχιστον 7αδα με τους μικρους που επέλεξε σήμερα. Ειπαμε να κανει αλλαγες στην ενδεκαδα αλλα οχι και να παιξουμε φοβισμένα. Ελπιζω με την επιστροφη του Ν.Ιορδανιδη να μπορει να παιξει πισω δεξια και να βελτιωθούμε μεσο επιθετικα! (αν θυμηθεί ο Μπρίτο να γίνει καλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dn kserw an hsouna sto ghpedo shmera..alla o athanasiou htan apo tous kaluterous paixtes ths omadas mas...amuntika htan eksairetikos epithetika vghke 3-4 fores ekei pou eprepe..oso gia ton iordanidi dn kanei gia back to paidi...! kai kati teleftaio o athanasiou einai xaf apla stn kerkyra epaikse deksi back 12 paixnidia A ethnikh..ston atromhto oses sumetoxes eixe tis ekane ws xaf..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για Νίκου και Παπατολιο μιλάω οχι για Αθανασίου, είναι καλοί αλλά έρχονται ως δεύτερη οχι για βασικό κορμό σε τέτοια ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια διωξτε επιτελους αυτον τον Σερετη που παιζει και βασικος ολο τον αγωνα.
    Ο χειροτερος παικτης ΚΑΙ σημερα. Δεν μπορει ουτε να τρεψει, ουτε να στριψει...Με 10 παιζαμε κι εμεις εχοντας αυτον μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σωπα ρε φιλε και εσυ που ξερεις τοσες πληροφοριες,μηπως εισαι ο αθανασιου αυτος που σχολιαζει,λεω μηπως???εγω ημουνα στο γηπεδο και σημερα και τη προηγουμενη κυριακη με τα γιαννιτσα που εκανε το λαθος ο αθανασιου και φαγαμε το γκολ και εχασε η ομαδα εξαιτιας του,και σημερα μπορει να βγηκε 3-4 φορες οπως λες αλλα δεν εβγαλε ουτε μια σωστη σεντρα.οσο για τον ιορδανιδη δεν χανει και τιποτα να τον δοκιμασει δεξι μπακ καθε αλλο το παιδι θα εχει και ορεξη μιας και εχει καιρο να παιξει....η ομαδα χρειαζεται 2-3 αλλαγες και το ξερει και ο κοσμος και το τεχνικο τιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάτια μου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τα ματιααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυ!!! ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!