Νεα αρχή...με αλλαγές ο Πιερικός

cfoot2
Ο νέος, πλέον, προπονητής του Πιερικού Nίκος Θεοδοσιάδης, αναμένεται να αλλάξει πρόσωπα με τον Βατανιακό.

Αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα δηλώνουν άπαντες στον Πιερικό, στο δευτεριάτικο παιχνίδι με το συμπολίτη Βατανιακό. Στις τάξεις του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες, αν και κανείς δε παραγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι.

Παράλληλα, κανείς δεν υποτιμά την ομάδα του Σακη Παπαβασιλείου και δε παρασύρεται από την ευρεία νίκη του Πιερικού επί του Βατανιακού με 3-0 για την 1η φάση του Κυπέλλου, μιας και οι Βατανιώτες είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο από εκείνο το παιχνίδι.

Κόντρα στο Βατανιακό θα ντεπουτάρει και ουσιαστικά ο Νίκος Θεοδοσιάδης στην τεχνική ηγεσία και αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας δεν υπολογίζεται ο Κρουσταλέλης, ο Λαζαρίδης που αναρρώνει από κάταγμα καθώς και οι ανέτοιμοι Ν. Ιορδανίδης και Βινίσιους Μπρίτο.


Πηγή: katerinisport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!