Νίκος Θεοδοσιαδης....Το νέο μοντέλο Προπονητή.




Οι συνήθειες στην Ελλάδα δεν αλλάζουν εύκολα, μια απο αυτές είναι και η αλλαγή του προπονητή σαν το πουκάμισο (σ.σ. Γελια).

Όπως είναι γνωστό κάθε φορά που ένας προπονητής απογοητεύει με τα αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα του για συνεχόμενες αγωνιστικές (συνήθως τρεις αγώνες) φορτώνεται το βάρος της κακής πορείας και απομακρύνεται απο την ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες.

Το νέο μοντέλο προπονητή όμως είναι και αυτό που φέρνει τα αποτελέσματα απο οτι βλέπουμε στην Β' Εθνική (π.χ. Νικολαΐδης-Αιγινιακός,Παπαβασιλείου-Βατανιακός κλπ.) με αποτέλεσμα στον Πιερικό να σκέφτονται την λύση του Νίκου Θεοδοσιαδή ως προπονητή για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς στον Πάγκο του Πιερικού. Μια επιλογή που δεν θα έφερνε ξανά αντιδράσεις στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αντιθέτως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση απο την μεριά της διοίκησης (μην ξεχνάμε ο Ν.Θεοδοσιαδης έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή στο πλευρό αρκετών σπουδαίων ανθρώπων του χώρου ενώ κατέχει και τα απαραίτητα διπλώματα για να θεωρείται προπονητής και όχι προποτζής).

Γιάννης Ελενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!