Όλα στο Μηδέν... Γάζωρος-Πιερικός 0-0

Ούτε κρύο ούτε ζέστη το αποτέλεσμα του Πιερικού.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 9΄ ο Καθάριος επιχειρεί σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 18΄ συρτό σουτ του Ιορδανίδη φεύγει άουτ και δεν ανησυχεί τον Μέλκα. Ο Πιερικός απείλησε στο 33΄ μετά από πάσα του Ιορδανίδη στον Καθάριο, με τον δεύτεο να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 38΄ καλή στιγμή για τον Εθνικό με τον Κωνσταντινίδη να πασάρει ωραία για τον Σέρντιτς και αυτός να επιχειρεί το σουτ και να φεύγει άουτ. Στο 40΄ νέα προσπάθεια με τον Χατζηδημητρίου να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δυνατό σούτ του Παπαδόπουλου στο 47΄ φεύγει άουτ. Στο 61΄ ο Ναστέφσκι βγαίνει στην αντεπίθεση, μπαίνει μέσα στην περιοχή, όπου μαρκάρεται από τον Ντόϊκιτς και ο πάγκος του Εθνικού μαζί με τον κόσμο διαμαρτύρονται για πέναλτι. Νέα ευκαιρία με τον Κουκόλη στο 65΄ όταν μετα από κόντρες η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του όμως ο Λαμπάκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 67΄ νέο σούτ του Σκέριαντς, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Εθνικός έχει ανεβάσει την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, και είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες. Στο 68΄ ακόμη μια καλή στιγμή για τον Εθνικό με τον Παπαβασιλείου να πασάρει ωραία στον Σκέριαντς, όμως το σουτ που επιχειρεί δεν παίρνει τα φάλτσα που θα ήθελε και καταλήγει άουτ. Στο 76΄ σουτ του Γαϊδαρτζή από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Λαμπάκης. Τελικό σκορ 0-0 και ένας βαθμός κερδισμένος για τον ΕΘΝΙΚΟ.

ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Ο Πιερικός στις Σέρρες εμφανίστηκε πολύ καλός στο 1ο ημίχρονο του αγώνα, απείλησε με κάποιες τελικές προσπάθειες των Ιορδανίδη,Καθάριου και Κέρι όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πολύ καλός εμφανίστηκε ο Ντόικιτς, και γενικά ολόκληρη η άμυνα, όπου χρειάστηκε (ιδικά στο 2ο ημίχρονο) καθάριζε της φάσεις. Αρκετή πίεση ασκήθηκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην άμυνα του Γαζώρου. ο Πιερικός όπου αυτήν την αγωνιστική έδειξε και πάλι κάποια ελαττώματα στο κέντρο, που πιστεύουμε να διορθωθούν απο το τεχνικό τιμ και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτερη στην Καρδίτσα ώστε να επιδιώξουμε να πάρουμε και το πολυπόθητο τρίποντο.

Ανταποκριτής PNEWS στις Σέρρες: Γιώργος Σιδηρόπουλος
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός):Λαμπάκης, Κέρι, Καθάριος (76΄ Παπατόλιος), Αθανασίου, Σερέτης, Ιασωνίδης, Ντόϊκιτς, Κρουσταλέλης, Ελευθεριάδης (62΄ Μπρίτο), Στεφανίδης, Ιορδανίδης Γ. (71΄ Αποστολίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (55΄ Παπαβασιλείου), Κωνσταντινίδης (46΄ Τσουβαλτσίδης), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς (75΄ Γαϊδαρτζής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Στεφανίδης, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Σερέτης, Παπαβασιλείου, Τσουβαλτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!