Θεοδοσιάδης: «Ένας απο τους καλύτερους χλοοτάπητες στην Ελλάδα»

Βρέθηκε στον Ηρακλή της Γ΄ Εθνικής και έμεινε και την προηγούμενη σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ, όντας ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Στράντζαλη. Μάλιστα, στις 20 Ιανουαρίου διατέλεσε και πρώτος προπονητής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (2-2). Ο Νίκος Θεοδοσιάδης το ερχόμενο Σάββατο θα τεθεί αντιμέτωπος του Ηρακλή, καθώς πλέον είναι ο βοηθός του Γιώργου Φοιρού στον Πιερικό.      Επιμέλεια: Χάρης Λάμπρου-Bluearena
theodosiadis-serres.jpg
Ο νεαρός κόουτς των μελανόλευκων μίλησε στην BlueArena και επισήμανε πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον ίδιο, τόνισε πως μέχρι στιγμής ο Ηρακλής είναι σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα, ενώ εξήγησε πως το συγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.

«Εχω παρακολουθήσει τον Ηρακλή και στα δύο παιχνίδια και έχω παρατηρήσει ότι ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματα του. Η ομάδα δεν είναι αυτή που θέλει να δημιουργήσει ο Γκόγκιτς» είπε αρχικά και συνέχισε για το έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή:
«Εχει πολύ ποιοτική ομάδα. Μέχρι τώρα δεν το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται να το παρουσιάσει. Πάντως, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον από τους παίκτες. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά».
Ερωτηθείς, αν το ερχόμενο ματς είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο, ανέφερε: «Αναμφίβολα. Έμεινα για ενάμισι χρόνο στην ομάδα. Όμως, αυτή τη στιγμή είμαι στον Πιερικό και θα κοιτάξω ότι καλύτερο για την ομάδα μου».
Για το ποιοι είναι οι στόχοι του Πιερικού, εξήγησε: «Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία μίξη έμπειρων και νεαρών παικτών, οι οποίοι να είναι φιλόδοξοι, να έχουν ενθουσιασμό και διάθεση, ώστε να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια».
Σχετικά με το χορτάρι του γηπέδου και σε τι κατάσταση βρίσκεται, υπογράμμισε: «Ο αγωνιστικός βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Θα το δείτε και το Σάββατο».
Τέλος, ο Θεοδοσιάδης απέφυγε να πάρει θέση για το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να περάσουν έξι-επτά αγωνιστικές για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Οι ομάδες ακόμη δεν έχουν ρυθμό. Είναι μία περίοδο μετά την προετοιμασία και οι ομάδες θα χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα. Ότι και να πούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι ριψοκίνδυνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!