Αντεπίθεση χωρίς επίθεση για τον Πιερικό και 'λευκή' ισοπαλία στην Κατερίνη

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Ηρακλή στην Κατερίνη, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Football League.

Μπορεί ο Ηρακλής να θεωρείται μια από τις ομάδες που φέτος θα διεκδικήσει ως το φινάλε την άνοδο στη Super League, ωστόσο στα πρώτα τρία ματς του Βόρειου Ομίλου δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Στο δεύτερο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, ο «Γηραιός» δεν κατάφερε ξανά να πάρει τη νίκη αφού είδε τον...

...Πιερικό να τον... μπλοκάρει στην Κατερίνη και να τον υποχρεώνει σε «λευκή ισοπαλία». Μάλιστα, αν η ομάδα της Πιερίας ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, ίσως ήταν αυτή που θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς και την πρώτη της νίκη για φέτος.
Οι μεγάλες φάσεις δεν ήταν το... σύνηθες στο ματς που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων, και του Ηρακλή που έκαναν την εκδρομή ως την Κατερίνη, με τον Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως να απειλεί και τον Πιερικό να «χτυπά» στις αντεπιθέσεις αλλά να πέφτει πάνω στον εξαιρετικό Φώτη Κηπουρό που κράτησε το «μηδέν» για την εστία της ομάδας του Σίνισα Γκόγκιτς. Το 0-0 ήρθε ως φυσιολογική συνέπεια της εικόνας του αγώνα, με τον Ηρακλή να μένει στους 4 βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις και τον Πιερικό στους 2, χωρίς να έχει πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Ο σημερινός Πιερικός ήταν απλά κάτι καλύτερο απο αυτόν του Αιγινίου χωρίς όμως τελειώματα φάσεων και σωστή ανάπτυξη μπάλας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως με την επιστροφή Μπρίτο,Αθανασίου και με μια μικρή αλλαγή στην βασική ενδεκάδα, η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας που και το πρόγραμμα ''μαλακώνει''. Επόμενη αγωνιστική εκτός στην Ζάκυνθο και εντός με Καβάλα.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Ιασωνίδης, Ντόικιτς, Κρουσταλέλης, Σερέτης, Αποστολίδης (61΄ Κέρι), Ιορδανίδης Γ., Καθάριος (71΄ Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μανίκας (86΄ Στεφανίδης)
Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Κηπουρός, Σαββίδης, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Μπάμπα, Λίμα, Σιατραβάνης, Κυριάκος (72΄ Πουρτουλίδης), Ματσούκας (46΄ Ζάχορα), Ονουάτσι
πηγή: onsports.gr

3 σχόλια:

  1. καλα χωρις να θελω να γινω κακος γραφετε για επιστροφη Μπριτο και Αθανασιου,συγμωμη τους ειδατε ποτε να παιζουν και θα επιστρεψουν, μακαρι τα παιδια να ειναι τοσο καλοι και να παιξουν και να βοηθησουν την ομαδα και ποιος δεν το θελει. σας παρακαλω παιδια να γραφετε πραγματικα γεγονοτα και οχι φανταστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω φίλε μου, εσυ εισαι ο άστοχος και το ξέρεις πολύ καλά. Υπάρχουν δύο παίκτες εκτός που είναι ο Μπρίτο και ο Αθανασίου, οι συγκεκριμένοι αν και δεν τους είδαμε ακόμη, έστω σε επίσημο αγώνα, εχουν ερθει στην ομάδα με βασικές βλέψεις! Έχει τοσο καιρο και φωναζει το τεχνικό τιμ για αυτους τους παίκτες οτι θα βοηθήσουν την ομάδα όταν είναι έτοιμη! Περιμένουμε οπότε να επιστρέψουν πίσω στο γήπεδο, αν και κάνουν ηδη ολοκληρη την προπόνηση και είναι πλέον 90 % έτοιμη! Όποτε φίλε μου καλέ, δεν βλέπω πουθενά φαντασία, ουτε γράφω πουθενα γεγονότα που δεν συμβένουν, όπως λες και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε καλα να εισται και εσεις και ο Μπριτο και ολοι αλλα οι ομαδα εχει και αλλα παιδια πχ Ιτσιος κλπ γιατι να μην επειστρεψουν και αυτοι δεν καταλαβα, να παιζει παντα ο καλυτερος και ποιο φορμαρισμενος εγω αυτο θελω και νομιζω ολοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!