Νίκος Θεοδοσιάδης: ''Σεβόμενος την ιστορία του Πιερικου, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ''

Νίκος Θεοδοσιάδης: "Σεβόμενος την ιστορία του Πιερικού δε θα ήθελα να κάνω δηλώσεις. Ευχαριστούμε τη Ζάκυνθο για τη φιλοξενία".



πηγή: Μikriliga



cfoot2Aπο την άλλη ο Προπονητής της Ζακύνθου δήλωσε:Τζανλούκα Κολονέλο (τεχνικός Ζακύνθου): "Σήμερα πήραμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και η αλήθεια είναι ότι σταθήκαμε τυχεροί, αφού ο Πιερικός είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε πάθος και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ηταν ένα τρίποντο σπουδαίο. Κάθε τρίποντο που παίρνουμε σε αυτή την κατηγορία είναι "χρυσάφι" για εμάς. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα μας είναι άπειρη, έχει παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από την κατηγορία. Αφιερώνω τη νίκη στους παίκτες μου και τον κόσμο".

2 σχόλια:

  1. Mπράβο Νίκο!
    Είσαι ο μόνος μαζί με τον Μανίκα και τον Αποστολίδη που ξέρετε σε ποια ομάδα είστε και αξίζετε να παραμείνετε. Ολη η αλλη σκαρταδούρα...ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εντάξει να βαζε ρε μεγάλε ο Μανίκας και κανά γκολάκι καλά θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!