ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ





ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ 

Στέλιος Χατζηιωάννου: 
«Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη που έγινε στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Πετύχαμε μια νίκη που ήρθε με τρόπο δραματικό, αλλά ταυτόχρονα και δίκαιο καθώς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική. Είναι επίσης σημαντικό ότι σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο μας που βοήθησε καταλυτικά και έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι και φέτος θα στηρίξει τις προσπάθειες μας και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Δεν μπορούμε να μείνουμε παραπάνω στη νίκη και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!