Μια απ' τα ίδια ο Πιερικός

Η ομάδα του Ιονίου υποδέχτηκε τον Πιερικό και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, επιβλήθηκε με 2-1
Χωρίς να έχουν κάνει το επιθυμητό ξεκίνημα στη σεζόν, Ζάκυνθος και Πιερικός τέθηκαν αντιμέτωποι στο νησί του Ιονίου αναζητώντας τη νίκη που θα τους έδινε σημαντική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο ματς πιέζοντας την εστία του Ξενοδόχοφ που αναγκάστηκε να επέμβει στο 11’ όταν μετά από κόρνερ του Ιασωνίδη ο Ιορδανίδης έκανε την κεφαλιά βλέποντας τον πρώτο να διώχνει με δυσκολία. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδειξε και 5 λεπτά αργότερα τα αντανακλαστικά του μπλοκάροντας την μπάλα έπειτα από κεφαλιά του Ιασωνίδη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Οικονόμου να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Νικολόπουλου. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού διατήρησαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν ξανά στο 35’ με τον Σερέτη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Τελικά οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων έφεραν αποτέλεσμα 4 λεπτά αργότερα με τον Κέρι να επιχειρεί το δυνατό σουτ και νικώντας τον Ξενοδόχοφ ανοίγει το σκορ πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο γκολ της ομάδας του τη νέα σεζόν. Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς στο 44’ ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και με τον Λαμπάκη να μην μπορεί να αντιδράσει η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.
Δείχνοντας να μην έχουν επηρεαστεί τόσο από την ισοφάριση τη Ζακύνθου, οι παίκτες του Πιερικού πίεζαν για το δεύτερο γκολ από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Μανίκα να απειλεί στο 47’ όταν έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Όμως μετά το πρώτο 10λεπτο του δευτέρου μέρους, οι καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες μειώθηκαν αισθητά καθώς οι δυνατές μονομαχίες και τα λάθη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα.
Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Φοιρού είχαν ακόμη μια καλή στιγμή όταν στο 62’ ο Ιασωνίδης έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή και ο Τορεζάνι έδιωξε πάνω στη γραμμή διατηρώντας το 1-1. Έτσι, ο Πιερικός έχανε τις ευκαιρίες και τελικά δέχτηκε το γκολ καθώς στο 65’ ο Κυριακίδης βρέθηκε απέναντι από τον Λαμπάκη και πλασάροντας εύστοχα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του κάνοντας το 2-1.
Στη συνέχεια, η Ζάκυνθος έδωσε χώρο στον Πιερικό που ανέβασε την πίεσή του, με τους γηπεδούχους να περιμένουν κάποια αντεπίθεση προκειμένου να γίνουν απειλητικοί ξανά. Όμως έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Ξενοδόχοφ η ομάδα του Ιονίου δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους που είχαν μεν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνη για την εστία της Ζακύνθου, με το 2-1 να μένει ως το τέλος του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Τζιανλούκα Κολονέλο έφτασε τους 6 βαθμούς, έχοντας 2 στα 2 στην έδρα της, ενώ ο Πιερικός έμεινε στους 2.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Φωτιάς, Νομικός, Στασινόπουλος, Αποστόλου (40' Κουνσόλο), Κυριακίδης, Πέρελμαν (49' Πετράκος), Νικολόπουλος, Τορεζάνι, Βούκοβιτς (93' Μπίρης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θεοδοσιάδης Νίκος): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Αποστολίδης (78' Παπατόλιος), Σερέτης, Ιορδανίδης Γ., Ελευθεριάδης (69' Μπρίτο), Μανίκας (59' Στεφανίδης), Κέρι.

ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Αυτές τις πρώτες αγωνιστικές το τεχνικό τιμ του Πιερικού, δείχνει να έχει κολλήματα με την συγκεκριμένη βασική ενδεκάδα και να επιμένει σε αυτήν ενώ βλέπει οτι δεν βαίνει πουθενά όλο αυτό που προσπαθεί να κάνει. Απο την μέση και πίσω υπάρχει ενα 'γενικό' συμπέρασμα αργού ρυθμού, στην άμυνα τα πράγματα είναι μπερδεμένα...μέχρι πριν 1 μήνα λέγαμε οτι έχουμε μια απο τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, μέχρι που έβγαλε εκτός τον Νίκο Ιορδανίδη. Μπορεί η ενδεκάδα να αποτελείτε απο μεγάλους και έμπειρους παίκτες για την κατηγορία αλλά αφήνουν πίσω τους νεαρά και ''γρήγορα'' παιδιά που μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω. Το ίδιο γίνετε και στην μεσαία γραμμή με τον Σερέτη. Για τον αγώνα να πούμε οτι σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται απο την Ζάκυνθο, ο Πιερικός αν και έδειξε οτι δεν έκανε κάτι σημαντικό στο νησί, κι όμως ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κατά διαστήματα με συνεχείς φάσεις που ποτέ δεν έγιναν γκολ. 

a-sports.gr

2 σχόλια:

  1. Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α !
    Διερμηνέα πάρε δρόμο, που έχεις το θρασσος να μας βριζεις κιολας, δρόμο και τα τσιράκια του παγκου που κανουν τους παραγοντες, δρόμο φυσικά και η κεφαλή που και φέτος παραμυθιασε τον κοσμο για ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και ισχυρο Πιερικό. Είμαστε ενα κλικ καλυτεροι απο τα χωρια (Βαταν, Γιαννιτσα), εχουμε βαλει 1 γκολ σε 4 αγωνες, δεν εχουμε παρει ακομη νίκη (η τελευταια στο πρωταθλημα πριν 6 μηνες με την Επανομη 2-1).
    Πάρτε και τις μωβ εμφανισεις και φανελες και αντε στο καλό. Ετσι κι αλλιως πιο πολυ κηδεια θυμιζουν παρα τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ.
    Αντε γιατι λιγο εμεινε να μπουμε εμεις μεσα στα αποδυτηρια και να τα καψουμε αυτα τα φλουφλικα τα μωβ...
    Η υπομονη εξαντληθηκε περσι, φετος θα αρχισουν και τα ...εργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pierikosnews εχεις δικιο σ αυτα που αναφερεις παραπανω...οπως κ ο φιλος που σχολιασε κ βγαζει τη πικρια του,με ολο του το δικιο ο ανθρωπος αλλα δε χρειαζεται να παρεκτραπουμε...Τα πραγματα ειναι απλα!τι να κανει η αμυνα αν δεν εχεις κεντρο!το προβλημα μας ειναι στο κεντρο!εκτος απο τον Γ.Ιορδανιδη ,( ο οποιος δειχνει πολυ καλα στοιχεια το παιδι) επικρατει το ΧΑΟΣ!.....ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη!με τον Σερετη(μια απ τις επιλογες του κ.Φοιρου) που δε μπορει να κουνηθει που παμε??με τον Αποστολιδη που τον ειχαμε στα 28-29 του χρονια ως στοπερ στην τοτε Πιερικαρα μας της Γ εθνικης που δεν εκτελουσε ουτε πλαγιο αουτ...τωρα στα 35χρ του τον εχουμε αμυντικο χαφ κ ηγειται στο κεντρο της ομαδας μας.Εχει καλο ποδι για κανα φαουλ...ε οχι ομως να τον κανουμε και Pirlo ρε παιδια!τουλαχιστον βαλτε τον Παπατολιο που το παιδι παλευει κ δειχνει καλα στοιχεια και ας ελπισουμε σε μια προσθηκη αμυντικου χαφ εμπειρου τον Ιανουαριο..Στην αμυνα οταν εχεις Ιασωνιδη και Ντοικιτσ, εκει τελειωνουν ολα!προσωπικα πιστευω οτι ειναι απ τα καλυτερα στοπερ της κατηγοριας!Φυσικα κ ο Ν.Ιορδανιδης δειχνει φετος πολυ ανεβασμενος και ειναι κριμα να μην παιζει, οπως και ο Χ.Καρτσαμπας...Αποκαλυψη ο Κρουσταλλελης που τα παει περιφημα, να ειναι γερο το παιδι να συνεχισει ετσι!(μια απο τις επιλογες του κ.Φοιρου που βγαινει σε καλο)...Στα δεξια εχουμε ενα θεματακι λογω απειριας του Νικου, το οποιο ελπιζω να μη συνεχιστει..Αναμενουμε κ τον Λαζαριδη απο Δεκεμβριο( ελπιζω να επιστρεψει δυναμικα απ τον τραυματισμο του)...Στα πλαγια χαφ ειμαστε πληρεις με τους Ελευ8εριαδη, Κα8αριο,Μπριτο, Κερι, με τον τελευταιο να ειναι λιγο απειθαρχος(αλλα τι να κανουμε ειναι παιδι του κ.Φοιρου) και τον Μπριτο που εδειξε καλα στοιχεια αλλα μετα τη Βεροια στο φιλικο δεν τον ξαναειδαμε λογω τραυματισμων!...Στην επι8εση βλεπουμε εναν Μανικα για τον οποιο δε χωραει κριτικη,το βιογραφικο του μιλαει μονο του..Σιγουρα δεν ειναι ο παλιος Μανικας αλλα ειναι και απελπιστηκα μονος του στην επι8εση.Εχουμε και τον Στεφανιδη,δε θα σχολιασω για αυτον τον παιχτη(ειναι επιλογη του κ.Φοιρου κ πρεπει να παιξει κ αυτος) αλλα δεν εχουμε κ αλλη επιλογη! και αφου εφτασα στην επι8εση ,θα επιστρεψω στη 8εση του τερματοφυλακα οπου εκει Pierikosnews κανατε "γαργαρα" την εξαφανιση του Παπατολικα ξαφνικα, ο οποιος ηταν ανεβασμενος και εβγαζε σταθεροτητα...Δε μπορω να αμφισβητησω τον Λαμπακη, εχει κ αυτος μεγαλη παρουσια στο χωρο του ποδοσφαιρου και μακαρι να ειναι σταθερος και να βοηθησει τον Πιερικο μας!αλλα ειναι και αυτος ενα απο τα παιδια του κ.Φοιρου κ πρεπει να παιξει κ αυτος.Πολυ καλη παρουσια και σοβαροτητα δειχνει και ο νεαρος Πατσιογιωργος και καλο θα ειναι να παρει τις ευκαιριες του και αυτος.Υπαρχουν και αλλα παιδια στον παγκο, αλλοι που εχουν χρονια στην ομαδα(ονοματα να μην λεμε) και πρεπει να σιγα σιγα να αποχωρουν οπως καλως εφυγαν μερικοι φετος κ αλλοι που ελπιζω να τους δοθει η ευκαιρια και να βοηθησουν την ομαδα μας.
    Επιπλεον, οπως ολοι γνωριζουμε..νηστικο αρκουδι δε χορευει!Τα παιδια ειναι επαγγελματιες και οπως σε ολες τις δουλειες ,αν εισαι απληρωτος δεν υπαρχει διαθεση για δουλεια κ προσφορα!Δυστυχως διανυουμε κ δυσκολες μερες......Οποτε μη βιαστειτε να τους κρινετε!Φανταστειτε οτι ειμαστε ακομα στην αρχη του πρωταθληματος...
    Οσοι πιστεψετε οτι ειμαι βαλτος να κανω την παραπανω κριτικη , θα κανετε μεγαλο λαθος!Ενας απλος οπαδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ειμαι!

    Υ.Γ Τη παραπανω κριτικη μου ελπιζω να τη διαβασει ο Προεδρος μας προσεχτικα και ειτε να ξυπνησει πριν ειναι αργα , ειτε να βαλει καποια πραγματα στη θεση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!