Γιώργος Ιορδανίδης: Κάτι χρωστάμε...

cfoot2

Ώρα αποδείξεων ήρθε για τον Πιερικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει στη mikriliga.com ο 24χρονος μέσος.
 Ένα από τα βαρόμετρα για την ομάδα της Κατερίνης, ένας παίκτης «κλειδί» στα χαφ, από τον οποίο περιμένει πολλά ο Γιώργος Φοιρός, είναι ο 24χρονος Γιώργος Ιορδανίδης, με θητεία ακόμα σε Γιαννιτσά και Παναιτωλικό. 

Ο έμπειρος μέσος, που έσμιξε ξανά με τον αδερφό του Νίκο, με δηλώσεις του στη mikriliga.com αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια, την ήττα της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το επικείμενο ντέρμπι με τον Αιγινιακό, τη Δευτέρα εκτός έδρας: 

«Αρχίσαμε με το… αριστερό το πρωτάθλημα, νιώθουμε ότι κάτι χρωστάμε στον κόσμο μας μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πεισμώσαμε διπλά, επειδή ήρθε στο τέλος. 
Το ιδανικό θα είναι να κάνουμε δυο νίκες, στα δύσκολα ντέρμπι με Αιγινιακό εκτός και Ηρακλή εντός.

 Ειδικά όμως για το παιχνίδι στο Αιγίνιο και επειδή πολλά ακούστηκαν στο νομό. 
Ότι ο Αιγινιακός έχει καλύτερη ομάδα. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ. 
Ότι ο Πιερικός έχει δυναμική και είναι μεγαλύτερο μέγεθος, πιο ιστορική ομάδα. Βεβαίως, είναι τοπικό ντέρμπι, με γόητρο στη μέση και θα κριθεί στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες».

Για να καταλήξει ο Ιορδανίδης: 
«Είμαστε μια σχετικά νέα ομάδα, έγιναν αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι. Μας ενδιαφέρει το πλασάρισμα στην τετράδα των πλέι οφ και να προσελκύσουμε κόσμο με καλό ποδόσφαιρο. 

Ατού είναι η παρουσία του Γιώργου Φοιρού, είναι ισχυρός συνδετικός κρίκος, έφερε ομοιογένεια και παίκτες που ήξερε από παλιά. 
Είναι δάσκαλος και αρκετοί ήρθαμε εξαιτίας του σε ένα οικείο περιβάλλον».

Στα αγωνιστικά, μόνη απουσία για τον Πιερικό τη Δευτέρα θα είναι ο ανέτοιμος Μάρκος Μπρίτο, ενώ αν υπάρξουν αλλαγές θέσεις θα διεκδικήσουν οι Στεφανίδης, Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!