Γιώργος Φοιρός: "Καλύτερη η συνέχεια"




Ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού, Γιώργος Φοιρός, μετά από το γειτονικό ντέρμπι με τον Αιγινιακό εξέφρασε μέσω του «Μ» την ικανοποίησή του για την ισοπαλία.
«Η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά, αν και προερχόταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σίγουρα με όχι καλή ψυχολογία.

Ύψωσε το ανάστημα της και διεκδίκησε τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται πολύ καλή. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγινιακός ανέβασε την απόδοση του και θέλησε να κάνει καταστάσεις στην εστία μας.
Έχασε μία ωστόσο μόνο ευκαιρία.
Είναι δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ δύσκολο με αντίπαλο τον Ηρακλή».

«Σοκ η ήττα από Απόλλωνα»
Ο Φοιρός μίλησε επίσης και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι η ομάδα κάνοντας παιχνίδια για το πρωτάθλημα θα ανεβάζει την απόδοση της και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.
 Για όλους μας ήταν «σοκ» η ήττα από τον Απόλλωνα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανείς. Δεν μας βοήθησε το γήπεδο καθόλου για να παίξουμε ποδόσφαιρο.
Με την επιστροφή μας στο δικό μας γήπεδο θα βρούμε την αυτοπεποίθηση και τον καλό μας εαυτό», είπε για να καταλήξει:

«Όσον αφορά την ενδεκάδα, έχω καταλήξει. Με μία-δυο αλλαγές που πάντα θα υπάρχουν. Περιμένουμε και τον Μπρίτο για να δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Φοιρός.

http://www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!