Θέαμα και ταλέντο.... ΠΙΕΡΙΚΟΣ κ20 - Αχιλλέας Νοεκαισάρειας







Δυνατό φιλικό παιχνίδι δόθηκε ανάμεσα στην Κ20 του Πιερικού και την ομάδα του Αχιλλέα Νοεκαισάρειας. Απο την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία ετοιμότητας λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος νέων, απο την άλλη η Ομάδα της Νοεκαισάρειας αγωνίστηκε με της ρεζέρβες με σκοπό ο προπονητής να ξεχωρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές αξίζουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Για την Ιστορία η αναμέτρηση Έληξε 1-2 με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ηλία Μπαζάκου να κρατάνε το 2ο ημίχρονο στο οποίο ήταν πολύ καλύτερη.  



Δηλώσεις Ηλία Μπαζάκου προπονητή νέων του Πιερικού.




Το δυνατότερο φιλικό μας δώσαμε σήμερα απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μια πολύ καλή ομάδα που στέκεται αρκετά καλά στην Γ' Εθνική. Βγάλαμε περισσότερη δύναμη και πάθος κάτι που έλειπε απο τα προηγούμενα φιλικά μας. Το Σάββατο έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος Football league U20 και ήταν πολύ καλό τεστ ετοιμότητας πριν την πρεμιέρα με τον Απόλλων 1926. Είμαστε συνειδητοποιημένη για την δυσκολία του πρωταθλήματος (Άλλαξαν οι ηλικίες τελευταία στιγμή απο U17 σε U20 και εμείς χτίσαμε ομάδα U17) αλλά δεν μας πτοεί το γεγονός αυτό καθώς δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω οτι θα αποκτήσουμε πολλές εμπειρίες απο τα παιχνίδια και θα βελτιωνόμαστε ομαδικά αλλά και ατομικά και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. 


Γιάννης Ελενίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!