Συνεχίζετε η προετοιμασία για το αυριανό φιλικό με Ν.Βόλου

Φιλικό με τη Νίκη Βόλου δίνει αύριο Σάββατο 7/9 ο Πιερικός στο γήπεδο του Σβορώνου.
Η ομάδα της Κατερίνης δε θα έχει στη διάθεση της τον Παύλο Καθάριο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας και τον Σωτήρη Καραγκούνη που έχει πρόβλημα στη μέση και δεν προπονείται εδώ και καιρό.

Ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Φοιρός και οι συνεργάτες του, συνεχίζουν να προετοιμάζουν τους παίκτες τους εν όψη του κυπέλλου Ελλάδος που ξεκινάει στα μέση Σεπτεμβρίου και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην οποία ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τα διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι χαρακτηριστικό της κλήρωσης για τον σύλλογο της Πιερίας που θα παρουσιαστεί έτοιμος και γι αυτήν την πρόκληση στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα γίνει στο γήπεδο του Σβορώνου γιατί στο Ά ΔΑΚ εκτελούνται έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα και θα ξεκινήσει στις 5.30΄το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!