Ρεπό την Κυριακή. Ατομικό Μπρίτο και Νικολίτσης

Το Σάββατο το πρωί θα κάνει την τελευταία του προπόνηση ο Πιερικός, κλείνοντας έτσι την τελευταία εβδομάδα πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Φοιρός, θα δώσει ρεπό στους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή και θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους την Δευτέρα ώστε να μπούν στο πρόγραμμα προετοιμασίας για τα συνεχόμενα παιχνίδια κυπέλλου (Πέμπτη με Καλλονή) και πρωταθλήματος (Κυριακή με Απόλλων Καλαμαριάς).

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι μια εβδομάδα πριν ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος, έχει απο λίγες εώς ελάχιστες σημειώσεις στο απουσιολόγιο της ομάδας αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του.

Εξαίρεση αποτελεί ο Μάρκος Μπρίτο που ξεκίνησε το ατομικό πρόγραμμα της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Νίκη Βόλου.

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε και ο Στέργιος Νικολίτσης του οποίου την κατάσταση θα ξαναδεί το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου.

Τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα αποτελούν βαρύ πρόγραμμα για την ομάδα της Πιερίας, που έχει όμως και τον τρόπο και τη διάθεση να ξεπεράσει και αυτή την δύσκολη και φορτωμένη εβδομάδα.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!