"Στολίδι" ο αγωνιστικός χώρος στο Α΄ΔΑΚ

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, καθώς από το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα.

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις, που προηγήθηκαν, προχώρησαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε και περιελάμβαναν απομάκρυνση του εδαφικού υποστρώματος σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων, έλεγχο του αρδευτικού δικτύου, συμπλήρωση με συνθέσεις από λιθοσυντρίμματα (γαρμπίλι), για την απόδοση των κατάλληλων κλίσεων, μεταφορά των νέων χωμάτων.

Με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, το Α? Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα είναι έτοιμο εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το έργο υλοποιήθηκε με τα μηχανήματα, το προσωπικό και την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και κατόπιν ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης προχώρησε σε προμήθεια και τοποθέτηση του προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα.


«Οι υποδομές στον τομέα του Αθλητισμού είναι πρώτη προτεραιότητα του Δήμου Κατερίνης», λένε χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!