Ο νόμος του ποδοσφαίρου και η τύχη....έδειξαν Καλλονή! (VID-FOTO)

Πιερικός-ΑΕΛ Καλλονής 1-2 Άδικη ήττα στις καθυστερήσεις, Καλύτερος ο Πιερικός σε όλη την διάρκεια του του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ




Δυσκολεύτηκε, αλλά απέδρασε με τη νίκη από την Κατερίνη η ΑΕΛ Καλλονής, καθώς με γκολ του Περόνε στις καθυστερήσεις επικράτησε 2-1 του Πιερικού σε ένα κατάμεστο Β'ΔΑΚ.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη της Καλλονής, έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και είχε την ατυχία να δεχθεί το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις.
Αυτό που κρατάνε στον σύλλογο της Πιερίας, είναι η πολύ καλή εμφάνιση ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Καλαμαριά την Δευτέρα. 
Εκεί πλέον ο στόχος της νίκης είναι ξεκάθαρος αφού το κύπελλο είναι μεν μια διοργάνωση την οποία έβλεπαν και βλέπουν με σοβαρότητα στην ΠΑΕ της Κατερίνης, δεν αποτελεί όμως προτεραιότητα για τους μελανόλευκους.

Το 0-1 έγινε στο 24΄με κεφαλιά του θηριώδη Σέρβου κεντρικού αμυντικού Γκάσιτς σε χρονικό σημείο που η ομάδα του Γιώργου Φοιρού πίεζε τους νησιώτες και είχε καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

 Η αντίδραση του Πιερικού ήταν άμεση.

Αρχικά δυνατό σούτ του Αποστολίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Χόγκ με τη βοήθεια του δοκαριού κι ενώ πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη απόκρουση.
Κι ενώ το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο για τον Πιερικό, ήρθε η φάση του 32΄λεπτού με τον Κρουσταλλέλη να πραγματοποιεί μια εξαιρετική σέντρα από αριστερά, να βγαίνει στην πορεία της μπάλας ο Καθάριος και με όμορφη κεφαλιά-ψαράκι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.


Έτσι έληξε το πρώτο μέρος και οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για την έναρξη του δευτέρου, το οποίο σίγουρα δεν είχε το ρυθμό και τις φάσεις του πρώτου.

Η Καλλονή ισορρόπησε και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 70΄μετά από αψυχολόγητο χέρι του Μανίκα μέσα στην περιοχή του Πατσιογιώργου σε κόρνερ που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι.

Ανέλαβε να το χτυπήσει ο Περόνε με τον νεαρό τερματοφύλακα του Πιερικού όμως να λέει όχι και να κρατάει το ισόπαλο 1-1.
Στις καθυστερήσεις όμως σε έναν λάθος υπολογισμό σε μια περίεργη φαλτσαριστή σέντρα-σουτ προς την περιοχή του, χωρίς να καταλάβει κανείς τι έγινε, γράφτηκε ο επίλογος της αναμέτρησης από τον Περόνε που στάθηκε πολύ τυχερός πραγματοποιώντας το τελικό 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Πσχάλη και Χουλιάρα ενώ 4ος ήταν ο Μπεκερτζής.


Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Χ. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (71’ Ελευθεριάδης), Καθάριος


Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Φαρία, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος (73’Αγρίτης), Χουάνλου (72’ Λίμα), Περόνε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!