Ξέσπασε στον Αχχιλέα ο Πιερικός, αλλα θέλει περισσότερη δουλειά (0-1)









*Σε ένα ακόμη φιλικό συμπερασμάτων ο Πιερικός αν και δεν έδειξε και την καλύτερη του εμφάνιση, και χωρίς να έχει στην βασική ενδεκάδα τους περισσότερους βασικούς της, κέρδισε τον καλό Αχχιλέα Νεοκαισάρειας με γκολ του Τσιρλίδη στο 80'.*

 Ο Πιερικός αγωνιστικά δεν έδειξε και το καλύτερο του πρόσωπο. Απο την άλλη στην καλή τους μέρα βρέθηκαν οι αδερφοί Ιορδανίδηδες(και γενικά η άμυνα ήταν αρκετά καλή σήμερα, ο Κέρι (αλλά θέλει περισσότερο υποστήριξη) και οι δύο αλλαγές Στεφανίδης και Τσιρλίδης. Να υπογραμμίσουμε ότι για μια ακόμη φορά υπήρξε προβληματισμός στο κέντρο, καθώς δεν περνούσαν εύκολα η μπαλιές στα άκρα, και εκεί είναι που πρέπει να εστιάσει την επόμενη μέρα ο Φοιρός. Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν αρκετά έντονα μαρκαρίσματα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έκανε τον Φοιρό να ξεσπάσει στους διαιτητές, και στην συνέχεια υπήρξαν λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Για τον Πιερικό αγωνίστηκαν οι: Λαμπάκης,Νίκου,Βραχνός,Ιασωνίδης,Ν.Ιορδανίδης,Σερέτης,Μιχαηλίδης,Κέρι,Γ.Ιορδανίδης,Ελευθεριάδης,Μανίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσιρλίδης,Α.Καρτσαμπάς,Βάσσος,Παπανικολάου,Δαλαμήτρας,Στεφανίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!