Μεταγραφή ''Special One'' ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ



Από σήμερα και πλέον στο ροστερ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανήκει και ο Γιάννης Στεφανίδης. Ο έμπειρος στραικερ έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου και πλέον είναι έτοιμος να δώσει σώμα και ψυχή για να φτάσει η ομάδα στον στόχο της...( να πρωταγωνιστήσει)

Ο 28χρονος επιθετικός, που πέρυσι ξεχώρισε στην κατηγορία με Αναγέννηση Γιαννιτσών το πρώτο εξάμηνο και με Πανσερραϊκό το δεύτερο, υπέγραψε για ένα χρόνο στους μελανόλευκους και γίνεται κάτοικος Κατερίνης. Ο Στεφανίδης στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Ναυπακτιακό Αστέρα, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας και ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ενώ θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών, μαζί με τον Ηλία Μανίκα και ακόμα έναν φορ που θα αποκτηθεί.

Ο έμπειρος κυνηγός σμίγει ξανά με τον Γιώργο Φοιρό, ενώ με δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, γνωρίζω τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Προτίμησα εξαρχής τον Πιερικό από άλλες ομάδες που με ήθελαν και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται και να πετύχω αρκετά γκολ. Καταλυτικός για την απόφασή μου ήταν ο ρόλος του Γιώργου Φοιρού, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!