Φοιρός: «Πιο ανταγωνιστική φέτος» και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο!

Πιερικός – Φοιρός: «Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο – Γιατί πρωτάθλημα 2 ομίλων;»
Το sportvox.gr μίλησε με τον Γιώργο Φοιρό για τους στόχους του Πιερικού τη νέα σεζόν, το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς και τις αποφάσεις για το μέλλον της Β’ εθνικής.  
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Φοιρού:
Για τον στόχο του Πιερικού στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής:
«Σίγουρα η ομάδα θα εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρει τον κόσμο της Κατερίνης πίσω στο γήπεδο. Επίσης, θέλουμε να προωθήσουμε, σιγά – σιγά, δικά μας παιδιά στη βασική 11αδα».
Για την παρουσία του Αιγινιακού στην ίδια κατηγορία και αν υπάρχει μία άτυπη κόντρα:
«Θεωρητικά, για τους κατοίκους της Πιερίας μπορεί να υπάρχει μία άτυπη κόντρα. Για εμένα όμως, ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Πιερικός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση, που συνδέεται με την περιοχή της Κατερίνης. Από την άλλη, ο Αιγινιακός είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να παραμείνει σε αυτή. Πάντως, οι δύο σύλλογοι γειτνιάζουν και μπορούμε να έχουμε συνεργασία. Άλλωστε, εγώ και ο Γιώργος Χατζάρας γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, είμαστε φίλοι και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα κόντρας».
Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Πιερικού:
«Ακόμα η ομάδα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της. Γίνονται κάποιες κινήσεις, πάμε λίγο αργά, ωστόσο ενδέχεται μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης εβδομάδας να έχουμε γεμίσει το δυναμικό μας».
Για την απόφαση να γίνουν 2 όμιλοι στη Β’ εθνική:
«Βασικά, κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Θεωρητικά, το σενάριο των 2 ομίλων έχει το προβάδισμα. Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνεται αυτό. Τη χρονιά που πέρασε, το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ήταν πολύ καλό, ανταγωνιστικό, με ωραίο ποδόσφαιρο, καλές ομάδες και κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Οπότε, δεν γνωρίζω γιατί σκέφτονται να αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής του. Η δική μου άποψη είναι ότι ένα πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με 18 ομάδες και περισσότερη προσοχή της Πολιτείας πάνω του, θα οδηγήσει σε ένα ποιοτικότερο θέαμα, με ανταγωνισμό και παραγωγή νέων ποδοσφαιριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!