Ενσωματώθηκαν Βραζιλιάνος-Μανίκας στο Μπάνσκο

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του ο Πιερικός στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου βρίσκεται για δεύτερη ημέρα, με τον Γιώργο Φοιρό να δουλεύει με καθημερινές διπλές προπονήσεις τους παίκτες του.
Οι συνθήκες στη γειτονική χώρα είναι ιδανικές με την θερμοκρασία να βοηθά τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τα τρεξίματα που θέλουν χωρίς να ζορίζονται από τη ζέστη ή την υγρασία.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου οι Κατερινιώτες θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που θα βρίσκεται κι αυτός από αρχές του μήνα στο Μπάνσκο. 

Ενσωματώθηκε Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα ανακοινωθεί αφού πρώτα δώσει ο Φοιρός το οκ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και μαζί του ανέβηκε και ο Ηλίας Μανίκας αφού προσωπικοί λόγοι των κράτησαν στην Κατερίνη την Κυριακή που αναχώρησε η αποστολή για τη γειτονική χώρα.


Από τους 30 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλγαρία, κάποιοι θα «κοπούν» στην επιστροφή, αφού ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να δουλέψει τη φετινή χρονιά με μάξιμουμ 27 ποδοσφαιριστές.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!