Απέκτησε Ιασωνίδη. Ανακοίνωσε Κέρι-Πασχαλίδη

Τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό αμυντικό Κώστα Ιασωνίδη απέκτησε ο Πιερικός.
Ο ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών (γεν. 01-10-1985) και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε ΜΑΡΚΟ, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ και  ΑΠΟΛΛΩΝ που ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν καταλήξει στην ομάδα της Κατερίνης.
Ο Ιασωνίδης ήταν βασικός στα 34 από τα 35 παιχνίδια στα οποία αγωνίσθηκε φέτος, έπαιξε σαν αλλαγή σε ένα μάτς και είχε 3067 λεπτά συμμετοχής που τον κατατάσσουν σε έναν από τους 3 παίκτες με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον Απόλλωνα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, που βγήκε στη Σούπερ Λίγκα.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε και επίσημα ο Αλβανός αριστεροπόδαρος  μεσοεπιθετικός Φλόρενς Κέρι. Ο νεαρός αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης με έφεση στο σκοράρισμα, έχει ελληνικό διαβατήριο και είναι 22 χρονών (γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1990).
Αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια σε Τσαριτσάνη και Χανιά.
Ο Κέρι ήταν επιλογή Φοιρού.


 Την πρώτη του εμφάνιση την έκανε την περίοδο 2006-07 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Μαγνησιακού όπου πέτυχε 27 τέρματα. Δοκιμάσθηκε στην Άρσεναλ, μεταγράφηκε στη Βέροια ενώ αγωνίσθηκε και στην ομάδα U-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Το 2010-2011 έπαιξε στον Αλμυρό (ομάδα της Θεσσαλίας) και με τα 36 γκολ που πέτυχε τον βοήθησε να ανέβει στη Δ' Εθνική, ενώ το 2011-12 αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Φούτμπολ Λιγκ 2, με τον οποίο διεκδίκησε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, μέσω πλέι οφ. Μετά πήγε στα Χανιά...
Στον Πιερικό κατέληξε και ο Αλέξανδρος Πασχαλίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δούλεψε στο παρελθόν σε υψηλό επίπεδο αφού καταγράφηκε στην μέχρι σήμερα πορεία του το πέρασμα από τον Πανιώνιο, ενώ αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του, ήταν η πολύ καλή παρουσία του με τα χρώματα του Εθνικού Κατερίνης τη σαιζόν που πέρασε.
Πρώτη του ομάδα ήταν ο Ατρόμητος Κατερίνης, από εκεί μεταπήδησε στον Πανιώνιο, επέστρεψε στην Πιερία και πριν καταλήξει στον Εθνικό, αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΓΑΣ Σβορώνου και του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς.

Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!