Να δέσει γέφυρες με Βραζιλία και ''Κακά'' θέλει ο Πιερικός



Δυο περιπτώσεις για τις οποίες έχετε ήδη ενημερωθεί από τη mikriliga.com ότι απασχολούν σοβαρά τον Πιερικό, βρίσκονται όπως φαίνεται στην τελική ευθεία τους και μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν αμφότερες. Ο λόγος για δυο γνώριμους του τεχνικού συμβούλου,Γιώργου Φοιρού, τους Γιάννη Σερέτη καιΓιάννη Στεφανίδη, που θα δώσουν άλλο «αέρα» στους μελανόλευκους με την ποιότητα και την εμπειρία τους. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ, που ήταν αρχηγός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών την τελευταία διετία, έχει την ευχέρεια να παίξει και στόπερ, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Άρη, Θερμαϊκό, ΠΑΟΝΕ και Πυρσό Γρεβενών. Μάλιστα, ο Σερέτης απασχολεί και τον Κισσαμικό του Σπύρου Μπαξεβάνου, αλλά και την περσινή ομάδα του (πρόταση ανανέωσης από Γιαννιτσά), αλλά οι Κατερινιώτες δείχνουν να διατηρούν τον πρώτο λόγο και σαφές προβάδισμα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το επόμενο διήμερο.

Ακόμα πιο κοντά στον Πιερικό όμως βρίσκεται ο επιθετικός του Πανσερραϊκού, Γιάννη Στεφανίδη (λόγω και της επιμονής του ίδιου να συνεργαστεί ξανά με τον Φοιρό) και τη Δευτέρα υπήρξε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον ατζέντη του και τον πρόεδρο της ομάδας της Κατερίνης, τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο «Κακά» και ο… Λαμπάκης

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι Μακεδόνες απέκτησαν τον Φλόρενς Κέρι,ενώ σενάρια έκαναν λόγο και για τον έμπειρο τερματοφύλακα των Γιαννιτσών, Χρήστο Λαμπάκη. Σε αυτή τη φάση όμως υπήρξε διάψευση από τους μελανόλευκους, που διαθέτουν τέσσερις γκολκίπερ, χωρίς όμως να αποκλείεται να αλλάξει κάτι στην πορεία. Στο στόχαστρο παραμένει ο δεξιός εξτρέμ, Λυμπέρης Στεργίδης, που απασχολεί και άλλες ομάδες, ενώ το νέο όνομα που προτάθηκε και εξετάζεται είναι ο Βραζιλιάνος, Έβερτον Κακά Γκιμαράες. Πρόκειται για 22χρονο επιτελικό χαφ, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην πορτογαλική Τορένσε και παλιότερα στην πατρίδα του με Μποταφόγκο, Μαδουρέιρα και Καμποφριένσε.


mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!