Ο Πιερικός στον Θρόνο του!!

Μια ζωή Πιερικός 
Φέτος το όνειρο θα πάρει σάρκα στης κερκίδες.





Προβλήματα και πάλι προβλήματα.

Όλοι νομίζουν οτι η κατάσταση που επικρατεί την παρούσα στιγμή στον Πιερικό είναι ντροπή για το Πιερικό ποδόσφαιρο και όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.
Ομάδες μεγαθήρια για τα δεδομένα της Ελλάδος ομάδες που για χρόνια πρωταγωνιστούσαν στα Σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας αυτήν την στιγμή αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος και άλλες παρόμοιες δηλώνουν συμμετοχή στην Γ' Εθνική.

Πρόσφατο παράδειγμα η ΑΕΚ ομάδα με ιστορία,λαό σε Όλο τον κόσμο και όμως θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.
ΗΡΑΚΛΗΣ η ομάδα που έχει αναδείξει Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης ανά εποχές και όμως αγωνίζεται στην Β' Εθνική.
ΛΑΡΙΣΑ ομάδα πρότυπο ανά καιρούς με ένα γήπεδο στολίδι για την Περιοχή (ΑΕΛ FC ARENA) και από φέτος δήλωσε συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως επίσης έχει ανεβεί κατά χρονιές στην Α' Εθνική και όμως φέτος θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.

Υπάρχουν αρκετές ακόμα ομάδες που το μέλλον τους κρίνεται αβέβαιο πράγμα που δεν συμβαίνει με τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ουραγός ποτέ ξανά.




ΕΙΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.... system Powered by PierikosNews.



2 σχόλια:

  1. an synexisoyme etsi me tin idia dioikisi perimene na deis poy tha paei .... A topiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιποτε δεν προκειται να αλλαξει οσο ειναι προεδρος ο Παπαδοπουλος,μια ζωη μεσα στα σκατα και την μιζερια θα ειμαστε, ωστοσο μπραβο παιδια που ειστε ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και συνεχιστε ετσι, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ και στο τοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!