Χωρίς Ελευθεριάδη-Τσιώμη στο Μπάνσκο ο Πιερικός

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται απο σήμερα Κυριακή 28/7 ο Πιερικός.
Η ομάδα της Κατερίνης θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα παραμείνει επί Βουλγαρικού εδάφους για 12 ημέρες.
Θα γίνουν εκεί 3 φιλικά παιχνίδια τα οποία έχουν συζητηθεί χωρίς όμως όμως να οριστικοποιηθούν ημερολογιακά και χρονικά πότε θα διεξαχθούν.
Εν τω μεταξύ στην Κατερίνη έμεινε και δεν ταξίδεψε στην γειτονική χώρα ο Τσιώμης οι οποίος όπως φαίνεται κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του απο την ΠΑΕ Πιερικός. Πληροφορίες ανέφεραν ότι του έγινε πρόταση δανεισμού την οποία όμως ο παίκτης απέρριψε ζητώντας την ελευθερία του ώστε να επιλέξει μόνος του τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.


Στο Μπάνσκο θα ανέβει αύριο και ο Ηλίας Μανίκας ο οποίος για προσωπικούς λόγους δε μπόρεσε να ταξιδέψει σήμερα με την υπόλοιπη αποστολή η οποία αριθμεί 36 άτομα. Οι 30 είναι ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι τεχνικό τιμ και συνοδοί.Στη Βουλγαρία θα μεταβεί και Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τον οποίο είδε ο Γιώργος Φοιρός και έδωσε το πράσινο φώς για την απόκτηση του, ενώ φαίνεται πως χαλάει του Χρήστου Ελευθεριάδη με τον σύλλογο της Πιερίας.
Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον παίκτη και στις συμφωνίες με τη διοίκηση της ομάδας γι αυτό και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ταύτιση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Ελευθεριάδης δεν ακολούθησε την αποστολή στο Μπάνσκο, επιβεβαιώνοντας τις συγκεκριμένες πληροφορίες.



pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!