Πίσω στον Πιερικό Ελευθεριάδης και Πουρσανίδης!!!!

Έδωσε τα χέρια ο Κώστας Παπαδόπουλος με τους Χρήστο Ελευθεριάδη και Νίκο Πουρσανίδη.



Ο πρώτος έκανε μια καλή χρονιά πέρσι με τον Πιερικό και αναμένεται και φέτος να βοηθήσει την ομάδα της Πιερίας και ο δεύτερος επιστρέφει στα παλιά γνώριμα λημέρια της Κατερίνης αφού ήταν στο πρόσφατο παρελθόν ποδοσφαιριστής των μελανόλευκων της Πιερίας.

Υπήρξε ταύτιση σε όλα τα θέματα και όπως έγινε γνωστό, αρχές της εβδομάδας θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.
Με αργά και σταθερά βήματα και χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, η διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου υλοποιεί την δέσμευσή της προς τους φιλάθλους της περιοχής, για έναν ανταγωνιστικό Πιερικό, πρωταγωνιστή,  που θα ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο.



Η περίπτωση του Καθάριου, του Κρουσταλλέλη και του Ιορδανίδη είναι τα επόμενα σημαντικά βήματα για τον "Άρχοντα του Βορρά" και αναμένονται εξελίξεις στις τρεις αυτές περιπτώσεις ώστε να ολοκληρωθεί σιγά-σιγά το παζλ της φετινής εικόνας της ομάδας της Πιερίας.

Μια μεταγραφή "έκπληξη" απο γειτονική χώρα, ίσως βάλει το "κερασάκι στην τούρτα" δίνοντας  ποιότητα και δυναμική στον δημιουργικό-εκτελεστικό τομέα του Πιερικού.

Οι παίκτες ολοκλήρωσαν τα εργομετρικά και την ερχόμενη Δευτέρα 22/7 στις 6 το απόγευμα, θα γίνει στο Ά ΔΑΚ της πόλης (φυσική έδρα του Πιερικού) η πρώτη προπόνηση υπο την επίβλεψη του Γιώργου Φοιρού.


pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!