Βάσσος και Σταύρε στον Πιερικό

ΣΤΑ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ» ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μία μέρα μετά την απόκτηση των Ιασωνίδη, Κέρι και Πασχαλίδη, ο Πιερικός ανακοίνωσε ακόμα δύο μεταγραφές.
Οι «μελανόλευκοι» ενέταξαν στο ρόστερ τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον 19χρονο επιθετικό, Νίκο Βάσσο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ένωση Αποστόλου Παύλου και πανηγύρισε μαζί της την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και τον 20χρονο φορ, Ρένο Σταύρε, που έπαιζε στην 25η Μαρτίου Κατερίνης.
Οι ανακοινώσεις:





Για τον Βάσσο: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Νίκου Βάσσου. Ο ποδοσφαιριστής κατάγεται από τη Λάρισα και διακρίθηκε με τη φανέλα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου της γειτονικής Ημαθίας. Πρόκειται για παίκτη με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία.
Για τον Σταύρε: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ρένου Σταύρε απο την 25η Μαρτίου Κατερίνης. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής (1.95 μ.) αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και διακρίνεται για το δυναμικό και συνάμα ποιοτικό του παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!