Κανονικά στον πάγκο ο Φοιρός στο πρωτάθλημα

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να δεχθεί την έφεση του αθλητικού εισαγγελέα και να τιμωρήσει με 2 μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στον Γιώργο Φοιρό, γέννησε πολλά ερωτηματικά στον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού συλλόγου.

Έτσι το Pieriasport πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι ο έμπειρος προπονητής θα καθήσει κανονικά στον πάγκο την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού η ποινή του λήγει στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Έτσι άν τελικά ισχύσει η απόφαση να ξεκινήσει η φετινή Φούτμπολ Λιγκ τα παιχνίδια της τέλος Σεπτεμβρίου, είναι κατανοητό ότι ο Γιώργος Φοιρός θα μπορεί να είναι κανονικά κοντά στους ποδοσφαιριστές του και στην διάρκεια των επίσημων αγώνων της ομάδας.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι το πρόστιμο των 1870 ευρώ το οποία θα πρέπει να πληρώσει η ομάδα της Κατερίνης, το οποίο επιβλήθηκε πρόσθετα στον τεχνικό του Πιερικού συλλόγου.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!