Αφαίρεση βαθμών σε 5 ΠΑΕ...(μέσα και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ)



Επικυρώθηκε η βαθμολογία των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2 από το Δ.Σ της Football League που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης με αφαίρεση βαθμών για 5 ΠΑΕ της Football League και 2 της Football League2. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν 28 ομάδες που να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη νέα Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα, από τη Β’ Εθνική αποφασίστηκε να αφαιρεθούν βαθμοί από ΑΕΛ, Πιερικό, Γιαννιτσά, Θρασύβουλο και Επανομή που δεν διαφοροποιεί κατά πολύ την τελική βαθμολογία. Ταυτόχρονα, αφαιρέθηκαν από τη Γ’ Εθνική στο Νότιο όμιλοι 2 βαθμοί από την Προοδευτική και από τον Βόρειο όμιλο 6 από τη Ζάκυνθο.
Σε ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή αναφέρε: Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ  επικυρώθηκαν οι Βαθμολογικοί Πινάκες των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ.
Οίκοθεν νοείται ότι η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση πειθαρχικών επιτροπών διαφοροποιεί τα παραπάνω πραγματικά και νομικά περιστατικά. Συζητήθηκε το θέμα των  τηλεοπτικών και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης να χειριστεί το θέμα των συμβάσεων. Νωρίτερα στη Γ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ  εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2012 -2013.

 athleticlarissa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!