Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκπέμπει S.O.S.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκπέμπει S.O.S.

Σε συστράτευση για τη “λευτεριά” του Πιερικού καλεί ο σύλλογος φίλων ιστορίας “Πιερικού”
Στην Ιστορία του Πιερικού υπήρξαν πολλές κακές αγωνιστικές περίοδοι, με αρνητικές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Η φθορά και η απαξίωση που αποκόμισε η ομάδα μας την φετινή χρονιά δεν έχει προηγούμενο. Αν ανατρέξουμε πίσω και καταμετρήσουμε τα αρνητικά ρεκόρ του συλλόγου τη περίοδο  που διανύσαμε θα προσθέσουμε μια ακόμη πίκρα μέσα στις πολλές που γευτήκαμε φέτος. Δεν θα το κάνουμε.
Ο Πιερικός είναι σκλαβωμένος στην "άρρωστη" ποδοσφαιρική Ελλάδα και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση. Για να εισαχθεί στην εντατική μονάδα και να θεραπευτεί, χρειάζεται την δυναμική, ηθική και οικονομική συμπαράσταση όλων των τοπικών φορέων, που θέλουμε να πιστεύουμε, πως ταυτίζονται με την ιδέα που λέγεται Πιερικός. Τα λόγια της παρέας, του καφενείου, τα σχόλια στο ίντερνετ, η γκρίνια και η μεμψιμοιρία δεν φέρνουν αποτέλεσμα.
H αδράνεια όλων μας, μας καθιστά συνυπεύθυνους στο ολίσθημα του Πιερικού. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για τον ασθενή Πιερικό. Το ιστορικό σωματείο της Κατερίνης επιβάλλεται να ελευθερωθεί γρήγορα από τη βαριά νόσο που κληροδότησε τον τελευταίο καιρό. Η συστράτευση όλων είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Ο αφανισμός δεν αρμόζει στην Ιστορία του συλλόγου.
Ας ελευθερώσουμε όλοι μαζί τον Πιερικό. Ας δώσουμε ελπίδα. Ας σεβαστούμε και ας διδαχτούμε από το ένδοξο παρελθόν.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (www.pierikos.info)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!