ΠΙΕΡΙΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ








Πέντε δημιουργικά χρόνια έκλεισε ο Πιερικός Αρχέλαος με τα φετινά γενέθλια.

Αυτά, που σε πείσμα των καιρών, γιορτάζονται με την επιτυχία του στόχου της παραμονής της ανδρικής ομάδας στη Β΄ εθνική κατηγορία, και την ουσιαστική προσφορά υπηρεσιών στους νέους της Πιερίας με τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, την ακαδημία μπάσκετ.

Η παρουσία του Πιερικού Αρχελάου στα ελληνικά μπασκετικά δρώμενα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία του, καθώς και τη συμμετοχή αθλητών στην ανδρική του ομάδα από το φυτώριό του, δημιουργεί τις συνθήκες αυτές έτσι ώστε το μπασκετικό μέλλον στην Πιερία να είναι ευοίωνο.

Οι  δύο μεγάλες ομάδες μπάσκετ της Κατερίνης, ο Πιερικός και ο Αρχέλαος το 2008, τη χρονιά – ορόσημο, ένωσαν με αποφασιστικότητα τις δυνάμεις τους και η δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού συλλόγου, πήρε «σάρκα και οστά».

 Η θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου με το αγκάλιασμά του, δίνει την ώθηση και την υποχρέωση στους καλαθοσφαιριστές, τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο, να συνεχίσουμε με ενθουσιασμό την προσπάθειά μας.

Και αυτό γίνεται με ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Tρέλα πουλάμε, το Μπάσκετ προσκυνάμε!
    Χρόνια πολλά!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!