Επέστρεψε απο Ολλανδία ο Βραχνός



Συνέντευξη 
Γύρισε από την Ολλανδία ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού Γιώργος Βραχνός. 
Ο παίκτης που φιλοξενήθηκε και δοκιμάστηκε από ομάδες της χώρας της τουλίπας, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τους Ολλανδούς να δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κατερινιώτη μεσοεπιθετικού.
Πρώτος του σταθμός οι εγκαταστάσεις της Φορτούνα Σιτταρντ με τους επιτελείς της Ολλανδικής ομάδας να τον δοκιμάζουν στα άκρα και επιθετικά τόσο δεξιά όσο και αριστερά, παίζοντας ουσιαστικά στις θέσεις που αποδίδει καλύτερα σύμφωνα με τα στοιχεία του ως ποδοσφαιριστής.
Στα δοκιμαστικά παρευρέθησαν και άνθρωποι της Αϊντχόβεν που έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτά που έδειξε ο Γιώργος Βραχνός, και επικεντρώθηκαν στην ταχύτητα και την τεχνική του νεαρού ποδοσφαιριστή (ενδιαφέρονται για την ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ Β΄που παίζει στη 2η κατηγορία Ολλανδίας).
Προπόνηση στη Φορτούνα

Αποδυτήρια Αϊντχοβεν
Αυτά είναι και τα στοιχεία άλλωστε που ζητάει το σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γι αυτό και εκεί εστίασαν οι έμπειροι Ολλανδοί σκάουτερς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με δική τους πρωτοβουλία ο παίκτης ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του «PHILIPS STADIUM» έδρα της Αϊντχόβεν.
Στο τέλος της διαδικασίας ο Γιώργος Βραχνός παραχώρησε συνέντευξη στους Ολλανδούς μιλώντας μεταξύ άλλων με σεβασμό για την ομάδα που ανήκει και τους μεγάλους παίκτες που έχουν βγεί από αυτήν στο παρελθόν(Κωστίκος, Παπαϊωάννου, Καλαμπάκας κ.α).
 Αναφέρθηκε επίσης στη σημερινή ομάδα και την τύχη που έχει σήμερα ο Πιερικός να έχει στον πάγκο του ένα από τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου μας τον Γιώργο Φοιρό.  Άνθρωπο με μεγάλη ιστορία, γνώστη του ποδοσφαίρου και εμπειρίες με τις οποίες μπορεί να βοηθήσει τα πολλά νέα παιδιά του Πιερικού.



Αποδυτήρια Αϊντχοβεν
Θα υπάρξουν ενδεχομένως εξελίξεις μετά το ταξίδι του Γιώργου Βραχνού στην Ολλανδία.  Εξελίξεις που θα διαχειριστεί ο ποδοσφαιριστής σε συνεργασία με την ομάδα του τον Πιερικό, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι οι Ολλανδοί μελλοντικά θα εντάξουν τον Γιώργο Βραχνό σε κάποιον από τους συλλόγους τους.    

Με τον εκπρόσωπο του στην Ολλανδία



pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!