Μεταγραφή ''Σπεσιαλίστα'' θέλει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Να ντύσει στα μελανόλευκα το «κανόνι» του Πανσερραϊκού, Γιάννη Στεφανίδη, επιχειρεί με αξιώσεις ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Η ομάδα της Κατερίνης είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον 28χρονο επιθετικό, έναν δεινό σκόρερ και περιζήτητο παίκτη για τα όρια της κατηγορίας, αφού φέρεται να έχει πρόταση ανανέωσης από τους Σερραίους και ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο ίδιος ο Στεφανίδης πάντως δείχνει να προτιμά την ομάδα της Πιερίας και «ψήνεται» περισσότερο, εξαιτίας της παρουσίας του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Φοιρού, με τον οποίο έχει άριστη σχέση και θεωρεί… δάσκαλο και μέντορά του.

 Ο Γιάννης Στεφανίδης, που ακόμα θήτευσε σε Ναυπακτιακό Αστέρα, Αετό Σκύδρας και Αλμωπό Αριδαίας, ξεχώρισε πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (υπό τις οδηγίες Φοιρού) και θεωρείται αρκετά πιθανό να «κλείσει» στον Πιερικό, μετά τον Αλβανό Φλόρενς Κέρι.

Παράλληλα, προτάθηκε ο μεσοεπιθετικός της Λάρισας, Θάνος Δεινόπαπας, αλλά μάλλον λόγω κασέ δεν θα υπάρξει συνέχεια στο «φλερτ», ενώ στα υπόψη είναι και ακόμα δυο παλιοί γνώριμοι του Γιώργου Φοιρού οι Λυμπέρης Στεργίδης (ενδιαφέρει και άλλες ομάδες) και Γιάννης Σερέτης (τα Γιαννιτσά θέλουν να κρατήσουν τον αρχηγό τους).


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!