Κώστας Αποστολίδης: έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο θέλω να το τιμήσω



Είναι εποχή προσθέσεων και αφαιρέσεων στο ρόστερ.
Έχετε μείνει περίπου 12 παίκτες. Σε ανησυχεί αυτό;
Έχουμε μόλις 5-6 ημέρες που σταματήσαμε τις προπονήσεις.
Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ομάδες, πιστεύω ότι επικρατεί η ίδια κατάσταση και παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους μπορούν να διαπραγματευτούν τα συμβόλαια τους με όποια ομάδα θέλουνε. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η κατάσταση που θα διαμορφωθεί στην ομάδα, διοικητικά, αγωνιστικά και γενικότερα σε όλους τους τομείς με ανυπομονησία κι εμείς για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
Για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα φέτος αγωνιστικά.

Εικόνα που σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη για τον Πιερικό φέτος έτσι; Τόσο εντός γηπέδου όσο στις κερκίδες με τον κόσμο να απέχει από το γήπεδο.
Η φετινή χρονιά είχε σίγουρα περισσότερα αρνητικά παρά θετικά για την ομάδα. Το σημαντικότερο όμως θετικά, ήταν τα πολλά νέα παιδιά της ομάδος τα οποία θα μπορούσαν να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά. Οδηγός στο ότι υπάρχει μια πλειάδα παιδιών τα οποία είναι μικρά στην ηλικία, κατάγονται από την Κατερίνη, πήρανε αρκετές ευκαιρίες φέτος και επάνω τους θα μπορούσε να στηριχθεί η ομάδα χωρίς να κάνει τα μεγάλα έξοδα την επόμενη χρονιά.
Τα παιδιά φέτος απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην κατηγορία.


Αυτά τα παιδιά σίγουρα όμως χρειάζονται και την καθοδήγηση κάποιων έμπειρων παικτών.
Σίγουρα δε μπορούν να κάνουν μόνοι τους οι νεαροί τίποτα, όπως και οι έμπειροι δε μπορούν να κάνουν κάτι καλό, αν δεν έχουν την φρεσκάδα των νέων.

Για εσένα πώς περιμένεις να κυλήσουν τα πράγματα αυτή την περίοδο;
Εγώ έχω ένα χρόνο με την ομάδα συμβόλαιο, θέλω να το τιμήσω, δε σκέφτομαι κάτι διαφορετικό αυτή τη στιγμή, απλά περιμένω κι εγώ να δώ πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον σύλλογο και ανάλογα βλέπουμε.

Πιστεύεις ότι είναι ευκαιρία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με δεδομένη την γενική οικονομικά δυσπραγία, να χτίσει κάτι πιο ισχυρό μελλοντικά επάνω στα νέα παιδιά;
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό αλλά πιστεύω ότι αρχή γεννωμένης το 2004 που πήρε η εθνική το Ευρωπαϊκό θα έπρεπε να είχαν μπεί οι βάσεις και όχι τώρα εκ των πραγμάτων και λόγο της οικονομικής κρίσης που μας οδηγεί σε αυτή τη λύση.
Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση όμως το επαναλαμβάνω ο Πιερικός είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω γιατί έχει δικά του παιδιά, έτοιμα σε μικρή ηλικία με αρκετές παραστάσεις στη Β΄ Εθνική κι αυτό πιστεύω θα είναι ένα αβαντάζ έναντι των άλλων ομάδων για τη νέα χρονιά.

Ο κόσμος της Κατερίνης, πιστεύεις δικαιολογημένα απείχε από τα παιχνίδια φέτος;
Το δικαιολογημένα ή όχι δε μπορώ να το κρίνω εγώ γιατί δε ξέρω πως μπορεί να σκέφτεται ο καθένας. Σίγουρα η εικόνα που παρουσιάσαμε φέτος στο γήπεδο δεν ήταν αυτή που θα προσέλκυε κόσμο να έρθει να δεί την ομάδα, απλά λόγω της εντοπιότητας πολλών και νέων παιδιών, περίμενα μεγαλύτερη στήριξη και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Από τη στιγμή που ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν η σωτηρία για φέτος και αυτό επιτεύχθηκε σχετικά νωρίς, θα περίμενα να μην ασχολούνται οι φίλαθλοι με τα «γύρω-γύρω» αλλά καθαρά με την αγωνιστική πλευρά και να έρθουν στο γήπεδο.

Ο κόσμος της Πιερίας όμως έχει δεί ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στο παρελθόν και έχει κρίση. Μήπως αυτά τα «γύρω-γύρω» τον κουράσανε και τον έδιωξαν από το γήπεδο;
 Σίγουρα ο κόσμος της Κατερίνης έχει δεί μεγάλα πράγματα, με μεγάλους παίκτες και με μεγάλη ομάδα τον  Πιερικό, θα περίμενε κάτι καλύτερο αν και τη φετινή χρονιά αυτό ήταν λίγο αδύνατο βλέποντας τα «μεγαθήρια» της κατηγορίας. Βέβαια δε σημαίνει  ότι τα «μεγαθήρια» ονόματα κάνουν και τις μεγάλες ομάδες. Για εμάς όμως ήταν απαγορευτικό όσον αφορά την άνοδο ή κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι διαφορετικό του χρόνου.

Στα πλέι-οφ τι βλέπεις; Πρώτο λόγο Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου;
 Πιστεύω ναι. Είναι ακριβώς μια μικρογραφία του πρωταθλήματος.
Για εμένα ο Ηρακλής πιστεύω ότι στερείται ποιότητας και λύσεων στο ρόστερ, έφτασε εκεί που έφτασε γιατί το πάλεψαν μέχρι εκεί που μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές του και η βαρύτητα της φανέλας αλλά από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός, έχουν ένα λόγο παραπάνω.



pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!