Στην UEFA το Γιαννιτσά-Πιερικός

Νέος φάκελος της UEFA στην ΕΠΟ σχετικά με τον αγώνα Αν. Γιαννιτσών - Πιερικός!
Λίγες μόλις ημέρες πέρασαν από την αποστολή φακέλου της UEFA στην ΕΠΟ για τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής (3-2) και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία «χτύπησε» ξανά! Αυτή τη φορά για την αναμέτρηση της 39ης αγωνιστικής, Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός, που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές (3-1), με αποτέλεσμα η ομάδα της Πέλλας να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία...
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Football League:
««Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά
έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά - Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».
Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 7' με τον Σπαθάρα και ο Πιερικός ισοφάρισε στο 21' με τον Καρακατσάνη. Ακολούθησαν δύο τέρματα των γηπεδούχων στο 57' (Σκαθαρούδης) και το 87' (Άρτσε), που «κλείδωσαν» το τρίποντο για την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
 Flnews.gr

2 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!