Τρεις οι νίκες του Πιερικού Αρχελάου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων

Τρεις οι νίκες του Πιερικού Αρχελάου 
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων

Σε 4 αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Αν και τα πήγε θαυμάσια στη Β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη και τελική φάση.

Νίκησε στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες, κατέλαβε την τρίτη θέση και απέδειξε, όπως είναι φυσικό, τη σωστή και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του πιερικού συλλόγου.

Στον τελευταίο αγώνα έχασε με 38-30 από την Ασπίδα Ξάνθης και στην τελική φάση θα πάρει μέρος ο Αρίων Πτολεμαΐδος.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Ζανέ.

Στα δεκάλεπτα: 8-8, 21-18, 23-22, 30-38.

Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Ζουγκουρίδου): Σότο, Νατσιοπούλου, Παπαδοπούλου, Σημαιάκη, Παπακώστα 7, Πούλιου, Παπανικολάου 6, Τζήκα, Πάππα 9, Μαρκοπούλου, Μπόζογλου 8.
ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κάρα Αχμέτ): Παπαϊωάννου 13, Ζιώγα 8, Γαρουφάλη, Ομέρ-Ογλού, Αλάντζα, Καρακατσάνη 1, Μαμαλιγκατζή 12, Γκιρκιζά 4.

● Την πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄ φάσης, τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου την κέρδισαν με 45-44.

Διαιτητές στο παιχνίδι ήταν οι κ.κ. Τζεβελεκίδου και Κατσιάνης .

Στα δεκάλεπτα 12-6, 27-19, 35-33, 44-45.

Οι συνθέσεις:
ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Κυρκοπούλου): Κοτζαΐτση Π., Κοτζαΐτση Ε., Κρανιωτάκη 7(1), Κατσίδου 10(2), Γκέκα 16, Μάντσου 2, Γρηγοριάδου 9, Τσιαντούλα, Περπέρογλου.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Ζουγκουρίδου): Σότο, Νατσιοπούλου, Παπαδοπούλου, Σημαιάκη, Παπακώστα 8, Πούλιου, Παπανικολάου 15(5), Τζήκα, Πάππα 4, Μαρκοπούλου, Μπόζογλου 18.

● Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, η προπονήτρια της ομάδας των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου Δώρα Ζουγκουρίδου, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν σε όλους τους αγώνες, από την πρώτη μέρα ως και την τελευταία. Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών για την συμπαράσταση και τη διοίκηση της ομάδας μας που ήταν κοντά μας συνεχώς. Τα καλύτερα θα έρθουν με πίστη και δουλειά».

ΦΩΤΟ:
Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου, πρωταθλήτρια στην ΕΚΑΣΚΕΜ, στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελοκήπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!