Πιερικός: Επιστρέφουν Φαμπίνιο, Μανίκας


Πιερικός: Επιστρέφουν Φαμπίνιο, Μανίκας | onsports.grΟι δυο άσοι της ομάδας της Κατερίνης είναι ξανά στα πλάνα του Γιώργου Φοιρού, ο οποίος ωστόσο έχει και δυο σημαντικές απουσίες ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον Πιερικό περιμένουν από την ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό στα Γιαννιτσά, όπου ηττήθηκαν εν τέλει από την τοπική Αναγέννηση, και η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου (18/05). Ο Γιώργος Φοιρός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λαζαρίδη και Παναγιωτίδη, ωστόσο έχει στην αποστολή τον Φαμπίνιο που αποθεραπεύτηκε και τον Μανίκα που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή
Βασιλειάδης, Πατσιογιώργος, Μπελόσεβιτς, Ιορδανίδης, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Νίκου, Αποστολίδης, Φαμπίνιο, Καρακατσάνης, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Καθάριος, Ίτσιος, Πολίτης, Σεχολάρι, Κόιτς και Ανδριόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!