ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή για Γιαννιτσά


Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Φαμπίνιο Μασάδο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη η ομάδα της Κατερίνης την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας.
Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος υπέστη τράβηγμα και ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων, Γιώργος Φοιρός τον «έκοψε» από την αποστολή, όπως βεβαίως και τον τιμωρημένο Ηλία Μανίκα.
Αντίθετα, ο Ιγκόρ Κόιτς που απουσιάζει εδώ και καιρό, θέτει υποψηφιότητα για βασικός, με τους Ίτσιο και Ντόικιτς να επανέρχονται μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν.
Ο Πιερικός καλείται να δώσει συνέχεια στο τρίποντο με την Επανομή, ενώ στην αποστολή μετέχουν οι Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Νίκου, Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Μπελόσεβιτς, Καθάριος, Ελευθεριάδης, Κόιτς, Ανδριόπουλος, Παπατολίκας, Σεχολάρι, Πολίτης, Γιαζιτζόγλου, Παπατόλιος, Ίτσιος, Καρακατσάνης, Καραγκούνης, Μιχαηλίδης, Βραχνός και Μπαμίχας (θα «κοπούν» τέσσερις πριν τη σέντρα).

 (Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

1 σχόλιο:

  1. αμα χασετε και απο τα γιαννιτσα ειστε οι πιο αμπαλοι που εχουν περασει ποτε απο την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.

    κι εσυ χοντρε, πουλα και πουλο..

    ΕΕΕ,ΟΟΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!