Ο Κουγιας και το θέμα των στημένων αγώνων που είχε κατηγορηθεί ο Σιδηρόπουλος






Πριν απο λίγες ημέρες στην τηλεοπτική εκπομπή ''ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ'' ήταν καλεσμένος για άλλη μια φορά ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κουγιας. Κατά την διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε και το όνομα του ΜΑΚΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ (Τεχνικός διευθυντής ΠΙΕΡΙΚΟΥ) για την περίπτωση των στημένων αγώνων που είχε κατηγορηθεί το 2011. Το PierikosNews βρίσκει ντοκουμέντο που είχε αναρτηθεί στα ΜΜΕ το 2011 κατά του Μάκη Σιδηρόπουλο σε συνομιλία του με άλλους 2 ανθρώπους του χώρου. 


Η εμπλοκή Σιδηρόπουλου…

Πηγή Ροδιακή, Αναγνώστηκε 1100 φορές, Ημερομηνία 25-6-2011 19:26
Το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής, του Αθηναϊκού, της Βέροιας, του Ιάλυσου και του Αστέρα Παστίδας, Μάκη Σιδηρόπουλου, που πλέον είναι μάνατζερ έχει εμπλακεί και σε συνομιλία του πρώην ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζαβαντία (Ζ) με τον συνεργάτη του Αθανάσιο Ντότση (Ν).

Αναφέρεται συγκεκριμένα στο πόρισμα της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου: «Την 14-3-2011 ο Δημήτρης Ζαβαντίας μιλά με τον συνεργάτη του Αθανάσιο Ντότση και σχεδιάζουν την επόμενη «επιχείρηση», περιγράφοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το πώς ενεργούν κάθε φορά για την επίτευξη των στόχων της οργάνωσης:
Ν: Ναι;
Ζ: Σάκη έφυγες από το γήπεδο;
Ν: Ναι
Ζ: Τι ήθελα να σου πω, σε έπαιρνα και το μεσημέρι. Για το παιχνίδι του Σαββάτου κάτω, είμαι της άποψης και λέω να γίνει έτσι, να μην ασχοληθούμε καθόλου. Τι εννοώ; ʼμα πάει ο Παύλος κάτω και το οριστικοποιήσει, ό,τι και να γίνει. Ό,τι και να γίνει πες ότι πάει ο Σιδηρόπουλος και το κάνει όβερ, πάει ο Σιδηρόπουλος και το κάνει άντερ, πάει ο Τσακογιάννης και το κάνει το μ…, εμείς θα το μάθουμε. Έτσι δεν είναι;»…
Επίσης εμφανίζεται και στο παιχνίδι Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιώς. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ακολούθως ο Ευθύμιος Σιδηρόπουλος (Μ), ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής, ο οποίος κατονομάστηκε από τον άγνωστο καταγγέλοντα στο Τ.Α. Π. Φαλήρου ως ένας εκ των συνεργατών των τριών παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων, τηλεφωνεί στον Αθανάσιο Ντότση (Ν):
Μ: ʼσος θα γίνει το παιχνίδι.
Σ: ʼσο; Τους είπαν τίποτα τι;
Μ: Ο «Μόλος» με ρώτησε αν μπορώ να του το παίξω 1.20 και τέτοια και μου έστειλε μήνυμα ότι άσος είναι το παιχνίδι και του είπα ότι άμα το βάλει εκείνος μπορεί να το παίξω στον Κινέζο.
Σ: Ναιιι;
Μ: Ναι.
Σ: Εμένα δεν με πήραν τηλέφωνο. Τώρα τους το είπαν δηλαδή;
Μ: Δεν ξέρω. Μπορεί να τους το είπανε τώρα. Μπορεί να του το πούνε μόλις βγούνε. Γιατί έχουν υποχρεώσεις λέει.
Σ: Μάλιστα. Και τι να βάλουμε; 1.20 τι να βάλουμε ρε Μάκη;
Μ: Ε τίποτα. Τώρα 1.20 εγώ δεν το παίζω στο 1.20 εγώ ρε φίλε. Απλώς έτσι πήρα να στο πω. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω στον κινέζο αν το βάλει. Το έβαλε;
Σ: Όχι τα πρώτα τέσσερα έχει. Δεν ξέρω. Τα τέσσερα τα έχει σίγουρα.
Μ: Εντάξει ρε Σάκη. Εντάξει ρε αγόρι μου.
Σ: Έλα». 

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!