Επιδημία… ιώσεων χτύπησε τον Πιερικό!

Οι ιώσεις «θερίζουν» την ομάδα της Κατερίνης και την στέλνουν… αποδεκατισμένη στην Αθήνα, για την αναμέτρηση της Τετάρτης στα Μέγαρα με τον Βύζαντα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Φοιρός, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φαμπίνιο και Ιορδανίδη και στον τραυματία Κόιτς, είδε να πέφτουν «θύματα» της γρίπης οι Ντάνι, Γιαζιτζόγλου και Βασιλειάδης, που «κόπηκαν» από την αποστολή. Με συμπτώματα ασθενών είναι και οι Μανίκας και Αποστολίδης, που ακολούθησαν την αποστολή στο Λεκανοπέδιο, αλλά θεωρείται δύσκολο να επιβαρυνθούν, αν δεν βελτιωθεί άμεσα η κατάστασή τους, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Παρά τις απουσίες, ο Πιερικός πιστεύει στα νεαρά παιδιά που θα εμπιστευθεί, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην αποστολή για τους μελανόλευκους συμπεριλήφθηκαν οι Παπατολίκας, Νίκου, Καραγκούνης, Μπαμίχας, Ντόικιτς, Παπατόλιος, Ίτσιος, Μπελόσεβιτς, Πολίτης, Καθάριος, Ελευθεριάδης (πιθανή ενδεκάδα),Πατσιογιώργος, Μανίκας, Παναγιωτίδης, Αποστολίδης, Ανδριόπουλος, Σεχολάρι, Λαζαρίδης και Βραχνός.





Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!