Γιάννης Συμεωνίδης: Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε γκραν-κινιόλ



"Σήμερα θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να κερδίσουμε, ώστε να δούμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Παρ' όλα αυτά δε μπήκαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά φάνηκαν αγχωμένα και δεχτήκαμε πάλι γκολ στο πρώτο τέταρτο. Στο β' μέρος, με τις εντολές στα αποδυτήρια, γίναμε πιο επιθετικοί, ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα και πιέζαμε τον αντίπαλο στα καρέ του. Δυστυχώς όμως με την άδικη, νομίζω, αποβολή, αποκτήσαμε μειονέκτημα κι έτσι το παιχνίδι στα τελευταία 20-25 λεπτά έγινε γκραν-κινιόλ και μπορούσε να κερδίσει οποιοσδήποτε.Πρέπει να προσέξουμε πολύ ώστε η ομάδα να μη μπει σε περιπέτειες. 

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη κι ένα ακόμα την Κυριακή με ομάδες που ψάχνουν τη σωτηρία (Βύζας και Φωκικός).
Σίγουρα τα παιδιά προσπάθησαν μετά την αποβολή πάρα πολύ παρότι τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή είναι εξοντωτικά και είναι αρκετά κουρασμένα, γι' αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση. Συγχαρητήρια στην Καβάλα, είναι ευχάριστο που παίζουν νέα παιδιά, φάνηκε ότι δεν είναι αδιάφορη και μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!