Ηλίας Μανίκας: Όταν σωθούμε δεν θα πανηγυρίζουμε


"Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, θέλαμε τη νίκη γιατί προερχόμασταν από αρνητικό σερί. Προσπαθούμε όλοι στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις για το καλύτερο δυνατό. Όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε γι' αυτό και δε θα πανηγυρίζουμε όταν με το καλό σωθούμε.
Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί ότι αυτή η ομάδα πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει. Σήμερα στο γήπεδο υπήρξε ένας διαιτητής που μας ειρωνευόταν συνέχεια, πιστεύω ότι βρέθηκε σε κακή μέρα.
Πρέπει οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί, είναι οι μοναδικοί που παίρνουν προκαταβολικά τα χρήματά τους και παίζουν χωρίς άγχος.

Συγχαρητήρια στην Καβάλα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο α' μέρος. Μετά το 0-1 καταφέραμε και ισοφαρίσαμε ενώ ο διαιτητής μας ακύρωσε κι ένα γκολ που δε ξέρω αν είναι κανονικό.
Έβγαλε μια κόκκινη κάρτα σε φάση που πιστεύω ότι ο Λαζαρίδης κάλυπτε τον τελευταίο παίκτη. Έχουμε τώρα δυο δύσκολα παιχνίδια σε έξι ημέρες, θα ψάξουμε να βρούμε τους βαθμούς για να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα και δε θα πανηγυρίζουμε όταν το πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!