Είμαστε στο στόχο της παραμονής μέσα ρε Πιερικέ μου. Είμαστε μέσα στο στόχο μιας λέξεως (ΝΤΡΟΠΗ)


(Κείμενο του Δημήτρη Κεραηλίδη)

Όποιος πει πως δε στεναχωριέται με αυτό που συμβαίνει φέτος στον Πιερικό, θα είναι ψεύτης. Έτσι κι εγώ..... Μπορεί να μου πει κανένας από τους ΗΡΩΕΣ με ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ που γλύφουν εκεί γύρω τον πρόεδρο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αν υπάρχει κάτι ως δικαιολογία για την εκ νέου ...ΤΡΙΑΡΑ σε βάρος της ομάδας μου στις Σέρρες και πιο πριν ΤΕΣΣΑΡΑ στη Λάρισα; Κι ας μη θυμηθώ τις τεσσαροτριάρες του Κυπέλλου με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Άντε ρε Πιερικέ μου.... 50 γκολ έχουμε φάει κι είμαστε η τρίτη χειρότερη άμυνα μετά από αυτή της Επανωμής και των Γιαννιτσών. Σκεφτείτε πως κι ο προτελευταίος Θρασύβουλος έχει φάει μόνο 39 γκολ.... ΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ... ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ .....ΠΕΝΤΑΡΟΤΡΙΟΤΕΣΣΑΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Κι ύστερα; Έρχεται ο άλλος και λέει είμαστε μέσα στο στόχο της παραμονής. Έ ναι ρε, είμαστε μέσα στο στόχο μιάς λέξεως ...ΝΤΡΟΠΗ! Αμήν……

8 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ Δημήτρη Κεραηλίδη .!!!!!!!!!!!!!!;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ????? ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΜΠΕΛΟΣΕΒΙΤΣ |||||| ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΛΙΤΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΣΙΚΟ? Ο ΦΟΙΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai re kai oxi mono ayta 4ares etrwgan kai toys eixe pago xwris na dinoyn eξηγησερισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O KOSMOS TI EKANE STIS PTVTES TESSARES?TIPOTA||||

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λέξη ντροπή ανήκει σε όλους εμάς που σταθήκαμε ανάξιοι μίας αθλητικής - ποδοσφαιρικής κληρονομιάς που μας άφησαν οι πατεράδες μας και που λέγετε ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ του τελικού του 1963 , του επί σειρά ετών πρωταθλητή επαρχίας , της δεξαμενής <> της Εθνικής Ελλάδας , κατήντησε επί ημερών μας , κομπάρσος σε δευτεροτρίτες - δ , εθνικές.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΚΑΤΕΡΙΝΗ και Κατερίνη ίσον Πιερικός αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτότανε κάποιος ξένος στο άκουσμα της λέξης ΠΙΕΡΙΚΟΣ , και εμείς τι κάναμε ?
    Βάλαμε πάνω από τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας τον ολυμπιακο - παο - αεκ - αρη - παοκ κτλ και την δοξασμένη ομάδα της πόλης μας ώς δεύτερη επιλογή .
    Σε μια πόλη που ο κόσμος της ντρέπετε να φορέσει το κασκόλ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και να πάει στο γήπεδο , σε μια πόλη που όλοι εμείς τα παιδιά μας τα κάνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΠΙΕΡΙΚΟ τι μπορεί να περιμένεις?
    Λυπούμαι που φανήκαμε ανάξιοι της ιστορίας της ομάδας που μας παραδώσανε οι παλαιότεροι . Την ομάδα τη κάνει ο κόσμος , ο παλμός η αγάπη των χιλιάδων υποστηρικτών της . Την φλόγα αυτή τη παίρνει η διοίκηση και τη κάνει όραμα και στόχο πάντα με νοικοκυριό , και τέλος οι παίκτες αισθάνονται δέος να παίζουν σε τέτοιες ομάδες με κόσμο , ιστορία και γήπεδο .
    Από τη στιγμή που στέρεψε το πρώτο , δηλαδή ο κόσμος , ξέχνα όλα τα άλλα και κάτσε να μοιρολατρείς για τις τεσσαροτριάρες . ..
    αυτά τα ολίγα και πάλι πρώτα ντροπή σε όλους εμάς.
    άκου στάδιο , Α ΔΑΚ Κατερίνης κύριε Κεραηλίδη ? Α ΔΑΚ Κατερίνης παρακαλώ

    only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιά ο πιερικός ήταν μεγάλος γιατί όλος ο νομός ήταν με τον Πιερικό, σήμερα ομάδες εκτός νομού κόβουν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας στην πόλη μας απο τον Πιερικό , αυτή είναι η πρώτη αιτία και για αυτό φταίνε τύπου κεραηλιδη με τις εκπομπές για ομάδες της Θεσσαλονίκης και μετά ρίχνουν και κροκοδείλια δάκρυα τάχα μου τάχα μου λυπούνται για τον Πιερικό, σε άλλες εποχές δεν θα μπορούσατε να κυκλοφορείται στην πόλη. Πολίτες της Πιερίας βγάλτε όλοι απο την μνήμη της τηλεόρασις το κανάλι διον όσο εκπέμπει την απαίσια εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασε ρε Κεραϊλίδη τα σάπια. Στην Κατερίνη ζούμε, γνωριζόμαστε πάνω κάτω όλοι. Όπου φυσάει ο άνεμος είσαι ή μάλλον απ' όπου πέφτει το κατοσταρικάκι. Ναι ρε ο Πιερικός έχει τα χάλια του - αν και έχει περάσει και χειρότερα πριν λίγα χρόνια- λύση έχεις να προτείνεις; Ανέξοδη κριτική και εξυπνακισμοί μόνο αυτό είστε εσύ και κάτι άλλα ντεμέκ δημοσιαγραφάκια της πλάκας. Μας πρήξατε για τα παιδιά της Κατερίνης που τα παραγκωνίζουν. Τώρα που τα παιδιά της Κατερίνης τρώνε τις πεντάρες διαμαρτύρεστε. Αηδία έχετε καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο φίλε καλά τα λές για τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!